Aprilie 17, 2024
La 14 ani de la succesul răsunător de la Eurovision 2010, Sunstroke Project se întoarce în orașul care le-a adus faima
Sunstroke Project, trupa care a obținut un succes remarcabil la Eurovisionul din 2010 de la Oslo, se pregătește să revină în orașul în care a început ascensiunea lor la nivel global.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În acest weekend, la prestigiosul festival Nordic Music Celebration, trupa va urca din nou pe scena din Oslo, iar alături de ei va fi și Alexander Rybak, câștigătorul Eurovisionului din 2010.

Băieții de la Sunstroke Project, pe valul succesului: Reamintim faptul că le-a reușit să intre în topul mondial al aplicației Shazam în acest an, cu aproape 3 milioane de identificări, revenind astfel în fruntea topurilor muzicale globale. În plus, în această toamnă, trupa va pleca într-un grandios turneu european și vor ajunge în 8 orașe din Europa și în alte 3 orașe din Australia. Astfel, fanii vor avea ocazia să se bucure de muzica lor într-o serie de concerte memorabile în diverse colțuri ale lumii.

Pe data de 12 aprilie, Sunstroke Project a venit cu o nouă surpriză muzicală pentru ascultători, piesa "Thinking of you"



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69115924835205