Iulie 13, 2023
La 12 ani, Harper Beckham și-a făcut același tatuaj pe care îl are Nicola Peltz
Harper Beckham și-a făcut același tatuaj pe care îl are Nicola Peltz. Deși are numai 12 ani, Harper Beckham a primit acordul celebrilor ei părinți ca să își desenul permanent. Actrița care este căsătorită cu Brooklyn Beckham și-a sărbătorit cumnata pe Instagram cu o colecție de poze noi și vechi, lăsând să se observe că au tatuaje identice.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Harper Beckham este unica fiică a cuplului Victoria – David Beckham, iar pe 10 iulie, ea a împlinit 12 ani. Recent, adolescenta a fost sărbătorită de familie și prieteni într-o cafenea elegantă din Londra, iar petrecerea a fost cu tematică Prada, scrie catine.ro

Nicola Peltz a realizat un colaj cu două fotografii și, în timp ce în cea din stânga se poate vedea fluturele pe care ea îl are tatuat în zona lombară, în cea din partea dreaptă apare Harper Beckham care a ales să i se facă același desen pe coaste.

Harper Beckham, 12, shows off matching tattoo with sister-in-law Nicola  Peltz | HELLO!

„La mulți ani surioarei mele, Harper 7! Ești cea mai minunată fată și eu sunt atât de norocoasă să te am în viața mea. Te iubesc mai mult decât știi! (Putem să ne potrivim pentru totdeauna??“, a scris actrița din „Transformers“ pe Instagram, după ce a încărcat opt fotografii de colecție cu ea și cumnata sa.

În imaginile publicate de Nicola Peltz se poate observa foarte ușor că ea are o relație foarte strânsă cu Harper Beckham. Cu toate acestea, vedeta din „Last Airbender“ și soțul ei nu au fost văzuți la petrecerea care a avut loc în weekend, a mai titrat publicația Page Six Style. Actrița de 28 de ani și Brooklyn Beckham, care are 24 de ani, s-au căsătorit în aprilie 2022.

Harper Beckham, 12, flashes 'matching tattoo' with sister-in-law Nicola  Peltz

Ce mesaj a avut Victoria Beckham pentru fiica sa

De la party-ul fiicei sale, Victoria Beckham a imortalizat mai multe momente și a publicat pe Instagram șapte dintre imaginile pe care le-a făcut cu telefonul. „Harper Seven are 12 ani (aproape). @Prada party pentru Harper Seven. CHIC!“ este mesajul care a însoțit postarea realizată de fosta componentă de la Spice Girls. Ea le-a dat tag atât soțului ei, David Beckham, dar și lui Romeo și Cruz Beckham.

Harper Beckham, într-o rochie albastră, alături de mama sa, într-o mașină

Victoria Beckham i-a transmis și un mesaj public fiicei sale. „La mulți ani, Harper Seven! Cel mai dulce și mai bun suflet. Iubirea ta și energia sunt o binecuvântare pentru toți cei suficienți de norocoși să te cunoască și să te iubească. Ești totul nostru. Noi te iubim atât de mult“.

Desigur, și fostul fotbalist și-a surprins fetița cu urări emoționante pe rețelele de socializare cu ocazia zilei sale de naștere.



citeste și
SQL exec time = 0.85848069190979