Octombrie 31, 2023
Kylie Jenner, în mijlocul unei noi controverse. Vedeta este acuzată de furt
Kylie Jenner este acuzată că a furat ideile unui alt design pentru noua sa colecție, Khy.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La doar două zile după ce a anunțat lansarea noii sale linii vestimentare, Khy, Kylie Jenner a fost acuzată că a copiat ideile unul alt designer, anunță publicația Page Six. Acuzațiile vin din partea designerul Betsy Johnson, care a declarat că a trimis echipei lui Jenner un e-mail cu conceptul propriului său brand, Products, și că angajații vedetei au continuat să îi folosească ideile fără a-i acorda creditele, scrie elle.ro

Betsy Johnson este directoare de creație, stilistă și consultantă, iar de-a lungul timpului a lucrat cu brand-uri precum Luis De Javier și Balenciaga, colaborând inclusiv cu Kanye West la linia sa vestimentară Yeezy Gap Engineered by Balenciaga.

Pentru prima colecție Khy, Kylie Jenner a încheiat un parteneriat cu compania Namilia, iar surse apropiate au declarat pentru Page Six Style că vedeta intenționează să colaboreze pe viitor și cu alți designeri sau brand-uri la început de drum.

Într-o serie de postări făcute pe Instagram Story, Betsy Johnson declară că i-a trimis echipei lui Jenner ideile sale în urmă cu șase luni.

„Interesant concept Kylie… Interesant. Mulțumesc pentru credite… La naiba cu sprijinul tău.”, a scris Johnson, care a descris întreaga situație ca fiind „o mișcare de gunoi.”

 

Johnson a împărtășit, de asemenea, și o captură de ecran cu împrumutul ei de student, care se ridică la peste 60.000 de dolari, scriind:

„În timp ce mă holbez la datoria mea de student. Am muncit pe brânci pentru asta. La fel ca mulți alți copii din clasa muncitoare care se spetesc pentru o expertiză.”

Între timp, într-un interviu acordat publicației Wall Street Journal, Kylie Jenner a declarat că linia Khy reprezintă „cine sunt eu în esență”.

„Din punct de vedere creativ, am o viziune atât de puternică despre cum vreau să arăt, ce vreau să fac și ce vreau să port”, a adăugat ea. „Chiar nu este nimeni care să-mi spună ce să fac.”

Potrivit Page Six, colecția lui Jenner cu Namilia va include pantaloni din piele artificială, paltoane, și topuri, iar cele 12 articole vor avea prețuri cuprinse între 48 și 198 de dolari.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.62730073928833