Octombrie 27, 2022
Kris Jenner a dezvăluit ce vrea să facă fiicele sale după moartea ei. Ce ultimă dorință are
Kris Jenner și-a făcut deja planul pentru sfârșitul vieții ei. Mama celebrelor Kim Kardashian și Kylie Jenner a dezvăluit ce vrea să facă fiicele ei cu trupul său, după moarte. Vedeta a deschis discuția după operația la șold pe care a suferit-o de curând.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cea mai celebră mamă din Statele Unite ale Americii, Kris Jenner, și-a anunțat deja fiicele, printre care se numără și celebra Kim Kardashian, care este dorința ei de moarte. Vedeta de 66 de ani a dezvăluit ce vrea să se întâmple după ce ea va trece în neființă.

Kris Jenner a dezvăluit ce vrea să facă fiicele sale cu trupul ei, după ce moare

Într-un episod recent al reality show-ului The Kardashians, s-a arătat momentul în care Kris a fost supusă operației de înlocuite de șold, după ce a avut dureri groaznice timp de mai multe luni. Chiar dacă procedura chirurgicală a decurs bine, vedeta a decis să reia tema aranjamentelor finale cu fiicele ei.

Kris Jenner: A look at the Kardashian family's EXPANSIVE property portfolio  - Elrisala

În cadrul conversației, Kris Jenner a confirmat o dorință pe care le-o mai menționase fiicelor ei în trecut. Vedeta susține că își dorește ca trupul ei neînsuflețit să fie ars și transformat apoi în parte din câteva coliere pe care să le poarte cele cinci fiice ale sale.

Singura din familie care nu e de acord cu dorința mamei pare să fi fost Kylie Jenner. Mogulul din industria cosmetică și-ar dori ca toată familia să aibă parte de o îmormântare clasică. Totodată, Khloe Kardashian a catalogat ca fiind „ciudată” dorința mamei ei de a le face să-i poarte cenușa sub forma unui colier.

Kim Kardashian a fost alături de mama ei pe parcursul operației. În timp ce aștepta în salon, lângă sala în care era operată Kris, vedeta americană a dezvăluit că avea mari emoții pentru cea care i-a dat viață, dar avea și multă încredere în medicii care se ocupă de întreaga intervenție. În cele din urmă, totul a ieșit bine, iar Kris s-a arătat optimistă cu privire la viitor, după operație.

Sursa 



citeste și
SQL exec time = 1.5922431945801