Aprilie 12, 2023
Kourtney Kardashian, ironizată de fani din cauza ținutei de Paște: ”Începi să semeni cu o bunicuță”
Neașteptată ținuta aleasă de Kourtney Kardashian pentru Paște. De la imaginea sa HOT, a ajuns într-un compleu cu accente florale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kourtney Kardashian a fost criticată fără milă pe rețelele sociale, după ce și-a prezentat ținuta pe care a ales-o de Paște. Vedeta care și-a consolidat titlul de ”fată rea” în ultimii ani, măritată cu rockerul Travis Barker, pare ruptă parcă dintr-un alt film. Departe de imaginea sexy, Kourtney Kardashian a șocat cu costumația sa florală, împrumutată parcă din dulapul vreunei bunici sau mătuși, scrie okmagazine.ro

Kourtney Kardashian, Instagram (1) jpg 

Kourtney Kardashian a renunțat la topuri de piele și fuste scurte și a purtat o fustă lungă, din voal, cu flori! O bluză roz cu volănașe, dar cu deschidere în zona bustului, amintind timid de gusturile sale anterioare în materie de modă.

Kourtney Kardashian, Instagram

Vedeta de reality-show și-a făcut câteva poze în oglindă, sperând la complimente. Când colo, fanii nemiloși s-au întrecut în critici, desființându-i fără milă outfitul deloc inspirat. ”Ai un aer de bunică”. ”Ai îmbătrânit.” ”Ești de nerecunoscut.” ”Acasă la coana mare.” Au curs părerile pe pagina sa de socializare.

Diva care se făcuse blondă luna trecută, a revenit la brunet și și-a prins părul neglijent, într-un coc.

Este probabil cea mai proastă apariție pe care Kourtney Kardashian a avut-o vreodată, departe de glam și bun gust, dar și departe de bărbat, care nu și-a făcut apariția.

Anul trecut cei doi nu mai știau cum să se expună în ipostaze indecente și săruturi lascive.

Kourtney Kardashian, Travis Barker jpg

Acum 6 zile, Kourtney Kardashian și Travis Barker au marcat un an de mariaj. Ocazie cu care au derulat mai multe imagini de la eveniment.

Între timp, pozele de bunicuță au dispărut de pe contul de socializare.

Kourtney Kardashian, Instagram

Anul trecut, nu au mai aşteptat nunta propriu zisă şi după Premiile Grammy au mers la o capelă din Las Vegas şi au fost căsătoriţi de un maestru de ceremonii îmbrăcat în Elvis Presley, un ritual al nunţilor încheiate în Las Vegas pentru cei grăbiţi sau intempestivi.

Starul din ”Keeping Up With the Kardashians” l-a luat de soţ pe rocker-ul Travis Barker, potrivit proprietarei capelei din Vegas, Marty Frierson. Ceremonia a avut loc la câteva ore după ce au participat la Premiile Grammy de la MGM Grand Garden Arena, pe 3 aprilie.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.8166983127594