Octombrie 10, 2023
Kanye West și Bianca Censori s-au căsătorit legal. Când și unde a avut loc ceremonia
Kanye West și Bianca Censori s-au căsătorit la doar o luna după ce artistul a finalizat divorțul de Kim Kardashian.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dacă până acum lucrurile erau neclare, presa nereușind să afle cu certitudine dacă Kanye West și Bianca Censori sunt căsătoriți, Daily Mail a anunțat recent că cele două vedete și-au oficializat relația. Potrivit publicației, Kanye și Bianca s-au căsătorit legal pe 20 decembrie 2022 în Palo Alto, California. În actele oficiale, Bianca s-a semnat sub numele său complet, în timp ce West a ales să folosească numele Ye, scrie elle.ro

„Ye a fost un megastar timp de mai bine de două decenii, iar prima lui căsătorie a fost cu o persoană care trăiește aproape cu normă întreagă în fața camerei de filmat”, a declarat o sursă pentru Daily Mail.

El antes y el después de la esposa de Kanye West, Bianca Censori, es ...

„Bianca și Ye au un vibe total diferit. Sunt foarte privați, foarte afectuoși și total devotați unul altuia. Cred că amândoi se bucură să își facă timp doar pentru ei. Sunt îndrăgostiți unul de celălalt.”, a mai adăugat persoana apropiată.

Nu este clar de cât timp cei doi se cunosc sau de cât timp se întâlnesc, dar Bianca s-a alăturat companiei Yeezy a lui Kanye în noiembrie 2020. Aceștia au fost surprinși de fotografi în mai multe rânduri pe parcursul acestei veri, în special în Italia și Germania, în ținute cel puțin bizare. Astfel, dacă Kanye West a ales să poarte deseori haine complet negre, dar și accesorii care îi acoperă fața în întregime, Bianca Censori a afișat outfit-uri mult mai îndrăznețe, adesea salopete transparente care îi puneau în evidență silueta.

Una dintre aparițiile celor doi la Veneția a fost atât de îndrăzneață încât acum până și poliția investighează cazul. Motivul? Ei bine, îmbarcați pe un water taxi specific orașului, cei doi au apărut în imagini în niște ipostaze mai potrivite pentru propriul dormitor. Mai exact, Kanye West nu purta pantaloni și părea, din imaginile surprinse, să fie în mijlocul desfășurării unui act foarte intim alături de partenera lui. Compania venețiană Turismo Motoscafi, care gestionează respectivele ambarcațiuni, a anunțat deja că Kanye West și Bianca Censori nu mai au voie să utilizeze mijloacele lor de transport.

Bianca Censori Reportedly Grossed Out By Kanye West's "Stench"

„Imaginile înfățișează cuplul aflat în mod clar într-un moment intim, și dacă procurorul local decide să îi acuze oficial, atunci îi vom anunța și noi, cel mai probabil prin intermediul ambasadelor relevante în cauză (…) Cei doi sunt investigați pentru acțiuni contrare decenței publice, lucru care poate fi pedepsit prin intermediul unor sancțiuni administrative”, a declarat o sursă oficială pentru publicația Daily Mail la acel moment.

Dacă în restul vacanței sale europene Bianca Censori a afișat ținute transparente, uneori fiind nevoită să își acopere sânii cu o pernă în vreme ce mergea pe stradă, prezentă la London Fashion Week, partenera lui West a purtat o ținută dintr-un alt registru stilistic. Kanye West și Bianca Censori și-au făcut apariția la show-ul de modă Mowalola, unde au mers direct în culise, iar fotografii i-au surprins ținuta.

Censori a purtat un body tricotat cu tăieturi laterale adânci, dar și un accesoriu pufos și masiv pentru cap, iar West a fotografiat-o din toate unghiurile. O sursă care a fost prezentă la fața locului a declarat pentru Daily Mail că „modelul arăta superb pe Bianca, care s-a distrat de minune recent, experimentând cu alegerile ei de modă”. Aceeași persoană a mai împărtășit presei și faptul că Bianca Censori, în vârstă de 28 de ani, se simte grozav alături de soțul ei, alături de care a fost fotografiată recent și la Berlin, într-o ipostază curioasă. Asta deoarece Kanye West și Bianca Censori au ales să ia un prânz tipic berlinez, stând la coadă mult timp, alături de turiști și localnici, pentru a obține câte un kebab devenit iconic pentru oraș, la o gheretă modestă, dar extrem de apreciată. Cei doi au consumat apoi mâncarea pe o bancă în parc, așa cum este obiceiul locului.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.50001001358032