Iulie 06, 2023
Julia Roberts și Danny Moder sărbătoresc cea de-a 21-a aniversare împreună. Ipostaza rară în care s-au fotografiat cei doi îndrăgostiți
Julia Roberts și Danny Moder sărbătoresc cea de-a 21-a aniversare. Cu ocazia împlinirii acestor ani împreună, actrița americană a făcut publică o fotografie extrem de emoționantă unde apare alături chiar de cel pe care îl iubește, Danny Moder.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Julia Roberts și Danny Moder au celebrat, în cursul zilei de marți, cea de-a 21-a aniversare de nuntă a căsătorie printr-o postare extrem de emoționantă făcută publică pe rețelele sociale, scrie spynews.ro

Ei bine, actrița americană a împărtășit cu cei cei o apreciază în mediul online o fotografie estompată a ei și a lui Danny Moder surprinși într-un sărut pasional, cu un mesaj simplu: "21", alături de hashtag-urile "#truelove", "#heckyeah" și "#fromhereonout".

Julia Roberts și Danny Moder sărbătoresc cea de-a 21-a aniversare împreună. Ipostaza rară în care s-au fotografiat cei doi îndrăgostiți / FOTO

Danny Moder și Julia Roberts s-au cunoscut în anul 2000, moment în care cei doi se aflau pe platoul de filmare al filmului "The Mexican".

Actress Julia Roberts and Daniel Moder attend Heal The Bay's "Bring Back The Beach" Annual Awards Presentation & Dinner held at The Jonathan Club on May 17, 2012 in Santa Monica, California

La acea vreme Danny Moder lucra ca operator, iar cei doi aveau relații romantice cu persoane diferite. Ei bine, ambele cupluri s-au despărțit în cele din urmă, putând să își continue presupusa idilă de la acel moment.

Apoi, între cei doi a urmat căsătoria, care a avut loc la fermă lui actriței americane din Taos, New Mexico, la data de 4 iulie 2002. Atunci, întregul eveniment a fost secret, invitații fiind pur și simplu invitați să vină și să "sărbătorească Ziua Independenței" alături de cele două staruri.

Julia Roberts and Daniel Moder

Julia Roberts și Danny Moder au împreună trei copii

Totodată, în noiembrie 2004, Julia Roberts a devenit mamă pentru prima dată, atunci când a dat naștere primilor lor copii, gemenii Hazel și Phinnaeus.

Ei bine, se pare că, ulterior, ei au mai avut un fiu, pe nume Henry, care s-a născut în 2007.

Grab Cut Insert Cut F:PHOTOMediaFactory ActionsRequests DropBox12170#piccol10748553H6116641.JPG

Gemenii Juliei Roberts împlinesc anul acesta vârsta de 19 ani

Câștigătoarea premiului Oscar, Julia Roberts, și soțul ei, directorul de filmare Daniel Moder, au împreună doi gemeni, fiica Hazel Patricia și fiul Phinnaeus "Finn" Walter. De asemenea, mai au un băiat de 14 ani pe nume Henry Daniel.

Cei doi gemeni, împlinesc în luna noimebrie 2023 vârsta de 19 ani.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.5036609172821