Octombrie 24, 2016
Julia Roberts și-a rugat fanii s-o ajute material
Pe 28 octombrie una dintre cele mai bine plătite actrițe ale Hollywoodului, Julia Roberts, își va sărbători ziua de naștere. Vedeta filmului «Pretty Woman» va împlini vârsta de 49 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În ciuda acestei vârste mici, această zi ea o va sărbători într-un mod festiv. Actrița își va aduna toată familia și prietenii și se va bucura de compania lor.

Menționăm că nu doar apropiații actriței o vor putea felicita în această zi oferindu-i cadouri, ci și fiecare doritor va avea această ocazie.

Cu câteva zile înaintea de ziua ei de naștere Julia a povestit fanilor în ce mod o pot felicita aceștia.

Cât de straniu ar suna asta, dar frumoasa actriță a cerut bani. «Ziua de naștere este una dintre cele mai plăcute zile din an. Și dacă ați dori ceva să-mi dăruiți, dar nu știți ce anume, faceți un transfer de bani în fondul meu caritabil. Și pentru că împlinesc vârsta de 49 de ani, va fi minunat dacă ați transfera în cont 49 de dolari!» - a declarat actrița.

Menționăm că ziua de naștere a Juliei este una dintre puținele sărbători în care va putea aduna toată familia la o masă, inclusiv pe soțul ei Daniel Moder. Amintim că în această vară se zvonea că soții ar divorța, dar încă niciunul dintre ei n-a declarat oficial acest lucru.



citeste și
SQL exec time = 0.78785085678101