Noiembrie 03, 2023
Joan Collins își trăiește viața din plin. Actrița de 90 de ani, vacanță pe plajă în Barbados alături de soțul cu 32 de ani mai tânăr
Joan Collins se bucură zilele acestea de o vacanță exotică pe plajele însorite din Caraibe, alături de soțul ei, Percy Gibson.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actrița britanică în vârstă de 90 de ani și partenerul ei de viață, cu 32 de ani mai tânăr, au fost fotografiați în timp ce se relaxau și se bucurau de soare și de apa caldă a mării, în Barbados, scrie peroz.ro

Joan și Percy au profitat de vremea excelentă și s-au plimbat pe plajă, în timp ce se țineau afectuos de mână, zâmbindu-și mai mereu. 

Vedeta din „Dinastia” a purtat un costum de baie colorat, cu motive florale, în timp ce Percy a îmbrăcat o pereche de bermude negre. 

Recent, Joan Collins și-a lansat cartea de memorii, „Behind The Shoulder Pads”, în care a făcut o serie de dezvăluiri despre viața sa personală și despre colegii ei de la Hollywood. 

Într-un interviu acordat Good Morning Britain, ea și-a amintit de experiențele personale din trecut, cu „prădătorii de la Hollywood”, în timp ce a povestit despre sfaturile pe care i le-a dat Marilyn Monroe în urmă cu mai bine de 65 de ani.

„Eram acasă la Gene Kelly, plin de intelectuali acolo, vorbind despre politică, despre lucruri care mă depășeau clar, eu având doar 21 de ani... Marilyn stătea la bar, nu era machiată și bea un martini. Ea mi-a spus: 'Bună. Am auzit că joci rolul pe care trebuia să-l joc eu, dar se pare că eram prea bătrână...Ai grijă de lupii de la Hollywood, draga mea'. I-am zis: 'Oh, stai liniștită, mă descurc cu lupii, i-am avut și în industria cinematografică engleză'. Marilyn a subliniat apoi: 'Clar nu i-ai întâlnit pe cei de la Hollywood. Dacă nu te plac, îți vor anula contractul, li s-a întâmplat multor fete'”.

„I-am spus că o să-i evit. Mă pricepeam să evit astfel de bărbați, pentru că tatăl meu era agent și m-a sfătuit: 'Iată unul dintre cele mai bune ponturi pentru a evita un bărbat prădător: Râzi de el!'”, a declarat Joan.

Joan Collins spune că nu are operații estetice

Deși toată lumea o suspectează pe Joan Collins că și-a făcut operații estetice, actrița a tot insistat că este naturală, spunând că îi este prea frică să se opereze. „M-am născut cu gena fericirii și a energiei. Când îmi văd copiii fericiți, sunt și eu fericită”, a explicat actrița, care a recunoscut însă că a încercat botoxul, dar nu i-a plăcut. Acum preferă să folosească produse de îngrijire de lux. Niciodată nu iese în public fără fond de ten și ruj.

„Sunt foarte în formă și sănătoasă tun. Am grijă de mine însămi. Am o dietă echilibrată, mănânc mult avocado și iau vitamine – C, E, Omega”, spunea Collins în urmă cu câțiva ani.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73603224754333