Septembrie 20, 2016
Jim Carrey va fi judecat pentru moartea iubitei sale
Actorul de Hollywood, Jim Carrey, care cu greu se descurcă după moartea neașteptată a iubitei sale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actorul de Hollywood, Jim Carrey, care cu greu se descurcă după moartea neașteptată a iubitei sale, (Catriona White, care s-a sinucis în luna septembrie a anului trecut după doar trei zile de la despărțirea lor), este dat în judecată de către soțul răposatei, acesta acuzându-l de moartea soției lui. 

«Ce rușine! Aș fi putut foarte ușor să-l trimit la judecată pe avocatul meu care cu ușurință s-ar descurca cu aceste acuzații prostești, dar sunt momente în viață când trebuie să te ridici și să-ți aperi onoarea. Eu n-am de gând să rabd pe cei ce mă folosesc pe mine sau pe femeia pe care am iubit-o. Problemele lui Cat au început cu mult înainte de a ne întâlni și sfârșitul ei tragic, din păcate, nu-l putea cotrola nimeni. Eu sincer sper că oamenii vor înceta să facă bani pe seama ei și îi vor permite sufletului ei să se odihnească liniștit» - a spus Carrey.

Amintim că moartea lui Cat, potrivit expertizei criminalistice, este cauzată de supradoză de substanțe narcotice și s-a determinat că aceasta s-a sinucis. În momentul morții în organism au fost depistate urme a 4 preparate puternice, expertiza constatând că este vorba de droguri.



citeste și
SQL exec time = 1.822749376297