August 25, 2022
Jennifer Lopez și Ben Affleck, romantici în a doua lună de miere. Unde se află cei doi?
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au început a doua lună de miere cu o plimbare cu barca. Proaspeții căsătoriți au fost văzuți traversând Lacul Como în largul coastei Tremezzo într-o barcă cu motor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În timpul plimbării, cei doi nu au făcut economie de gesturi tandre. Artista a a preluat imediat inițiativa și și-a îmbrățișat cu putere soțul. Cu toate astea, Ben și Jennifer păreau acaparați de o discuție intensă.

 

Lopez, în vârstă de 53 de ani, purta o rochie albă cu mâneci largi. Ea și-a completat look-ul cu o geantă albă asortată și accesorii aurii. Affleck, în vârstă de 50 de ani, a optat pentru o cămașă albastră, pantaloni kaki din in și pantofi sport albi. El a ales ca și accesoriu o brățară de aur.

În ciuda conversației aparent serioase, amorezii au împărtășit și un sărut dulce. În aceeași zi, cei doi au fost fotografiați în timp ce luau prânzul la Grand Hotel Tremezzo din Lacul Como.

În pozele obținute de Daily Mail se vede cum actorul se uită la poze cu mireasa sa pe telefon. Jennifer Lopez a purtat trei creații Ralph Lauren în ziua cea mare. Ben și Jen și-au marcat dragostea cu o sărbătoare de trei zile. Cu toate astea, momentele grele nu i-au ocolit.

Ben și Jennifer au ajuns vineri la spital, după ce mama lui Affleck a căzut de pe un doc de la proprietatea actorului și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Sâmbătă, un invitat de la nuntă a fost luat cu ambulanța.

Acum o lună, Lopez și Affleck au spus “Da” într-o capelă din Las Vegas, în fața a doi dintre cei cinci copii ai lor

Sursa - okmagazine.ro



citeste și
SQL exec time = 0.94845843315125