Septembrie 17, 2018
Jennifer Lopez și-a etalat posteriorul apetisant în bikini! Vezi cât de sexy e vedeta!
Actrița și interpreta J Lo încinge spiritele în spațiul online. Vedeta a postat câteva poze incredibile, în care apare într-un costum de baie mega sexy.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Chiar dacă are 49 de ani, interpreta de peste Ocean, Jennifer Lopez continuă să-și frapeze fanii cu pozele pe care le postează în rețelele de socializare. Recent, vedeta a încărcat câteva imagini pe Instagram, în care apare într-un costum de baie, de tip închis, cu fundul la vedere. Vedeta își etalează posteriorul, care i-a scos din minți pe bărbații din întreaga lume, de-a lungul timpului. Vedeta demonstrează că și-n prezent arată surprinzător de bine, iar fundul ei rămâne la fel de bombat și sexy ca și-n anii trecuți. 

 

 

În doar cinci ore de când a fost postată poza, J Lo a reușit să acumuleze peste un milion de like-uri și sute de mii de comentarii pozitive. Fanii au rămas plăcuți surprinși. Vedeta i-a înnebunit pe toți cu aspectul fizic de nota zece. 

 

Iubita lui Alex Rodrigues adoră exercițiile fizice, și merge la sală în fiecare zi a săptămânii. Minim 13 tipuri de exerciții face pentru menținerea în stare superbă a posteriorului. Antrenorul personal al vedetei, îi schimbă în fiecare săptămână exercițiile, pentru ca astfel să se mențină în cea mai bună formă. De asemenea, 30-40 minute pe zi, cântăreața face exerciții cardio de sine stătător. Interpreta este sigură că o oră pe zi dedicată sportului, poate face minuni cu corpul oricărei femei. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2781579494476