Aprilie 19, 2022
Jennifer Lopez, dezvăluiri despre despărțirea de Ben Affleck din 2004. Motivul neștiut de nimeni
La scurt timp după ce a anunțat că s-a logodit cu Ben Affleck, Jennifer Lopez a dezvăluit și motivul care a dus la despărțirea lor din urmă cu 18 ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Motivul despărțirii dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck nu a fost niciodată dezvăluit publicului în toate detaliile sale. Cuplul a început o relație în vara anului 2002, pe când filmau împreună pentru filmul Gigli, iar ceva mai târziu s-au logodit. Relația lor a fost una dintre cele mai mediatizate ale acelor ani, atât în presa tipărită tabloidă, cât și pe site-urile care abia își începeau existența. Jennifer Lopez și Ben Affleck au anunțat că se despart în anul 2004, după ce își anulaseră, în prealabil, nunta, cu doar câteva zile înainte ca aceasta să aibă loc.

Acum, la scurt timp după ce au anunțat că s-au logodit din nou, Jennifer Lopez vorbește despre motivul care a dus la despărțirea din 2004. Aceasta a declarat că atenția obsesivă a presei de scandal a fost extrem de greu de suportat, în ciuda iubirii pe care ea și Ben Affleck și-o purtau.

„A fost brutal”, a spus J.Lo pentru publicația Rolling Stone. „E amuzant, pentru că eu și Ben eram împreună și eram atât de îndrăgostiți. A fost una dintre cele mai fericite etape ale vieții mele. Dar, pe de altă parte, eram extrem de criticați, iar asta ne-a distrus relația, fiindcă eram prea tineri ca să înțelegem care sunt lucrurile cu adevărat importante în viață.”

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit din nou, anunțul fiind făcut oficial la finalul săptămânii trecute chiar de celebra cântăreață. Lopez a anunțat logodna printr-un scurt videoclip transmis fanilor prin newsletter-ul ei, On The JLo, clip în care vedeta apare cum se uită cu adorație la un inel cu diamant verde.

„Ești perfect”, spune Lopez în clip în timp ce pe fundal se aude muzică romantică.

Doi experți bijutieri au vorbit pentru publicația People despre inelul de logodnă primit de Jennifer Lopez de la Ben Affleck, în special despre diamantul verde spectaculos.

„Raritatea unui diamant verde natural nu poate fi subestimată”, a explicat Grant Mobley, expert în diamante la Natural Diamond Council. „În general vorbind, verdele este a doua cea mai rară culoare naturală a unui diamant, roșul elegant fiind cea mai rară. Doar o mână mică de diamante verzi apar pe piață în fiecare an și aproape niciodată nu sunt de culoarea și dimensiunea acestui diamant.”

Sursa: elle.ro

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.79286670684814