Septembrie 08, 2023
Jennifer Lopez, detaliul observat de fani când s-a pozat în bikini. A exagerat cu photoshop-ul
Un internaut a comentat în dreptul imaginilor în bikini ale lui Jennifer Lopez, susținând că a observat ceva ciudat. Vedeta s-a mai confruntat cu acuzații similare în legătură cu fizicul ei tonifiat și sunt unii care se îndoiesc dacă este într-adevăr corpul ei natural.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

J. Lo tocmai a împlinit 54 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere cu mult fast.

„Ben a organizat-o la noua noastră casă cu cei mai apropiați membri ai familiei și prieteni. Toți copiii au fost acolo, a fost o zi superbă, cu mult soare și perfectă pentru o petrecere la piscină”, a transmis vedeta, scrie avantaje.ro

Jennifer Lopez nu s-a abținut să împărtășească momentele amuzante de la petrecerea ei. Ea a postat instantanee în care se plimba încrezătoare pe marginea piscinei într-un bikini elegant și chiar și-a arătat mișcările de dans pe o masă în fața tuturor invitaților ei.

Lopez este o adevărată sursă de inspirație atunci când vine vorba de fitness și sănătate. În ciuda vârstei de 54 de ani, Jennifer afișează un corp uimitor de tonifiat. Se poate vedea că munca ei asiduă și obiceiurile sănătoase dau roade.

„Ea are nevoie de nutrienți foarte buni pentru toate lucrurile pe care le face. Totul este organic și totul este foarte bine gândit, cu un echilibru între proteine de foarte bună calitate și o mulțime de alimente dense în nutrienți”, a declarat antrenorul ei, mai scrie sursa citată anterior.

Deși unele persoane au avut numai cuvinte de laudă, altele au afirmat că vedeta nu a folosit fotografii reale și că, în schimb, s-a bazat pe inteligența artificială pentru a le edita. Deși utilizarea AI în editarea și retușarea fotografiilor nu este neobișnuită, aceasta a stârnit o discuție aprinsă în rândul fanilor și al urmăritorilor.

jennifer-lopez 

jennifer-lopez1 

jennifer-lopez2 

„Unde este adevărata JLo? Uimitor cum AI te poate face să crezi că o vezi pe J. Lo”, în timp ce alții au spus: “Da, arată fantastic. Nu se poate nega', mai scrie Bright Side.

Alți utilizatori i-au luat apărarea, susținând că doar dedicarea ei pentru fitness și un stil de viață sănătos au contribuit la fizicul ei incredibil. ” Cei care spun că arată așa doar pentru că are atât de mulți bani, încetați, trebuie să muncească din greu și pentru a arăta atât de bine.”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.8740236759186