Februarie 07, 2024
Jennifer Lopez a avut parte de un moment jenant pe scenă. Și-a pierdut extensiile în timp ce dansa
Jennifer Lopez a avut parte de un moment jenant pe scenă. Cântăreața internațională și-a pierdut extensiile în timp ce dansa. Soția lui Ben Affleck a avut parte de o apariție spectaculoasă la Saturday Night Live.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jennifer Lopez a ținut un concert live pentru publicul prezent la emisiune, dar și pentru telespectatorii de acasă. Vedeta, în vârstă de 54 de ani, a interpretat două melodii de pe viitorul ei album de studio, This Is Me...Now.

Vedeta latino s-a pregătit temeinic pentru show-ul realizat. În ciuda nenumăratelor repetiții, Jennifer nu a putut să prevină un moment jenant care a devenit viral în meciul online, scrie catine.ro

 

JLo a urcat pe scenă pentru prima ei interpretare și a cântat alături de Latto și Redman. Jennifer a purtat un costum din două piese. Artista a purtat un crop top alb la care a asortat o pereche de pantaloni cu decupaj în zona șoldurilor, scrie presa de peste hotare.

Lopez a avut parte de un mic accident în timpul interpretării sale. Aceasta a fost văzută cum și-a smuls o bună parte a extensiilor de păr. Acestea nu au fost prinse cum trebuie, iar artista s-a simțit incomodată de părul ei.

Momentul a fost surprins de un telespectator și a fost postat pe o rețea de socializare. Imaginile au devenit rapid virale în mediul online.

Pentru cea de-a doua melodie, JLo a ieșit pe scenă într-o rochie roz cu flori impresionante. Cântărețea a interpretat piesa This Is Me… Now, piesa de titlu a noului ei album. Jennifer nu a pozat anul acesta pe covorul roșu de la Premiile Grammy 2024.

Aceasta a marcat și prima apariție muzicală a lui JLo ca invitat muzical la SNL. Ea a apărut ultima dată n emisiunea de noapte ca gazdă în anul 2019. Cântăreața își promovează viitorul album care este programat pentru lansare pe data de 16 februarie 2024. 

Jennifer Lopez înconjurată de mai mulți dansatori în videoclipul piesei Can't Get Enough

Jennifer Lopez a lansat un videoclip al piesei Can’t Get Enough

Jennifer Lopez este pregătită să se întoarcă în idusitea muzicală. Cântăreața latino a lansat un nou videoclip. Vedeta a dansat în lenjerie sexy și a pozat alături de mai mulți bărbați.

Diva a vrut să le arate celor din jur pentru ce a muncit în ultimul an. Jennifer este pregătită să recucerească topurile muzicale și inimile fanilor ei.

Soția lui Ben Affleck a apărut într-un costum sexy care i-a lăsat la vedere posteriorul lucrat la sală. Ulterior, diva a apărut aproape goală într-o cameră de hotel. Jennifer a declarat într-un interviu recent că noul ei album va include 13 piese.

Nouă dintre melodiile divei îi sunt dedicate soțului ei, Ben Affleck. Cântăreața latino a vrut să-i arate acestuia cât de important este pentru ea. Mai mult, Jennifer a povestit într-un interviu recent cum a ajutat-o Ben Affleck să se pregătească pentru lansarea noului album.

Jennifer Lopez dansând într-o fântână în videoclipul melodiei Can't Get Enough

Apropiații vedetei au dezvăluit că între ea și Ben Affleck lucrurile merg din ce în ce mai bine. Deși au existat speculații cu privire la certurile dintre cei doi, Jennifer spune că ea și Ben Affleck se înțeleg bine.

Fans Are Convinced Jennifer Lopez's Hair Extension Came Out During 'SNL' Performance

Actorul a fost văzut recent în compania soției sale, iar mai apoi a mers să-și ia fiul de la școală. Ben Affleck are trei copii alături de fosta lui soție, Jennifer Garner.

Jennifer Lopez într-o rochie roz la Globurile de Aur 2024



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.004994392395