Februarie 26, 2024
Jennifer Aniston a șocat audiența la SAG Awards! De ce oamenii cred că s-a logodit în secret
Jennifer Aniston a dat naștere zvonurilor legate de logodnă secretă, după ce a apărut la SAG Awards cu un inel uriaș cu diamant pe mâna stângă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actrița în vârstă de 55 de ani a fost nominalizată la un trofeu SAG Awards pentru rolul său din serialul The Morning Show, dar a pierdut în fața actriței Elizabeth Debicki, cea care a interpretat-o pe Prințesa Diana în The Crown.

De asemenea, ea a urcat pe scenă alături de Bradley Cooper pentru a-i prezenta lui Barbra Streisand Premiul SAG pentru întreaga carieră, scrie okmagazine.ro

Jennifer Aniston la SAG Awards

Jennifer a strălucit la ceremonia care a avut loc, aseară, la Los Angeles într-o rochie argintie simplă și turnată pe corpul ei fit, cu un decolteu adânc și o fantă până la coapsă. În plus, vedeta a avut o coafură fără cusur, un bob elegant care amintește de tunsoarea pe care a făcut-o celebră în serialul Friends.

Dar cea mai surprinzătoare parte a ținutei sale au fost bijuteriile ei, vedeta din Friends afișând un diamant uriaș chiar pe inelarul mâinii stângi, unde sunt purtate, de obicei, inelele de logodnă.

Jennifer Aniston la SAG Awards profimedia 0850611223 jpg 

Acest lucru este cu atât mai surprinzător cu cât Jennifer Aniston nu a anunțat că se întâlnește cu cineva în prezent și nu a fost legată romantic de nimeni, în ultimii cinci ani. În ciuda unui oarecare ghinion în ceea ce privește viața ei personală, Jennifer este optimistă că va găsi din nou dragostea, chiar și la 55 de ani.

Jennifer Aniston la SAG Awards 

Vara trecută, o sursă a confirmat acest lucru pentru publicația Us Weekly: „Jen este convinsă că, în cele din urmă, va întâlni persoana potrivită”.

Jennifer însăși a recunoscut că „adoră să fie din nou într-o relație”, dar că nu este neapărat „interesată” să se căsătorească din nou. Chiar și-așa, când a fost întrebată dacă intenționează să meargă la altar încă o dată, în viitor, actrița a răspuns următoarele: „Nu spun niciodată niciodată”.

Jennifer Aniston la SAG Awards



citeste și
SQL exec time = 0.78608322143555