Decembrie 15, 2022
Jean-Claude Van Damme, în vizită în Ucraina. Mesajul actorului, transmis din mijlocul militarilor
Actorul belgian Jean-Claude Van Damme, 62 de ani, s-a întâlnit cu armata ucraineană din regiunea transcarpatică și, înconjurat de militari, a strigat „Glorie Ucrainei”, primind răspunsul: „Slavă eroilor!”

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Imaginile video au fost publicate de activistul Serghei Sternenko pe canalul său de Telegram, informează unian.net.

Potrivit imaginilor, Van Damme, aflat în mijlocul militarilor ucraineni, cere câteva lămuriri, apoi strigă „Glorie Ucrainei” de două ori, agitând brațul drept. I se răspunde de fiecare dată: „Slavă eroilor!”.

„Nu e o coincidență faptul că Jean-Claude Van Damme strigă Glorie Ucrainei de două ori. El, ca nimeni altul, știe ce înseamnă dublu impact”, a transmis Ministerul ucrainean al Apărării. Anterior, Jean-Claude Van Damme a vizitat o clinică din Ujgorod, oraş situat în vestul Ucrainei, fără însă ca actorul să ofere detalii suplimentare. Conform publicaţiei Strana.ua, motivele vizitei actorului la clinică sunt cunoscute, dar detaliile nu sunt dezvăluite, la solicitarea lui Van Damme. 

Vizita a devenit totuși cunoscută, după ce o fotografie în care apare un doctor împreună cu Van Damme a fost publicată pe rețelele de socializare de către medicul Mihaili Erşov, de la Centrul Clinic Regional de Neurochirurgie și Neurologie din Ujgorod. 
 

Sursa



citeste și
SQL exec time = 6.1819128990173