Decembrie 05, 2023
Iuliana Beregoi și sora ei, Ana și-au făcut tatuaje identice. Care este semnificația lor
Iuliana și Ana Beregoi au o relație specială și și-au făcut tatuaje identice. Cele două vor să aibă pe pielea lor o imagine reprezentativă pentru iubirea pe care și-o poartă, semn că vor rămâne mereu una lângă cealaltă și se vor sprijini necondiționat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 Au scos numeroase hit-uri, iar fanii sunt în delir când apar pe acenă. Amândouă sunt frumoase și talentate, iar relația lor este una specială. Pentru a avea imprimat pe piele cât de unică este comuniunea dintre ele, și-au făcut tatuaje identice, scrie spynews.ro

Iuliana și Ana Beregoi au devenit cunoscute încă din copilărie, participând la numeroase concursuri muzicale. Odată cu trecerea anilor, fetele au lansat hit-uri apreciate și se bucură de mult succes în Moldova și România.

Sora mai mare a sprijinit-o întotdeauna pe Ana, mezina familiei și i-a fost alături în toate momentele dificile. Între cele două este o diferență de doi ani iar relația lor este una, cu adevărat, specială. Pentru a marca acest lucru, Iuliana și Ana Beregoi și-au făcut tatuaje identice pe braț. Semnificația este una specială, fiind două palme care își împreună degetul mic, asemenea unei promisiuni pe viață.

iuliana si ana beregoi 

iuliana si ana beregoi 

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi păr blond

Cum a trecut artista pentru criticile venite din partea rudelor

Iuliana Beregoi și-a arătat talentul de când era doar un copil, iar părinții ei au susținut-o necondiționat pentru a ajunge la cel mai înalt nivel. Totuși, rudele aveau o părere negativă despre suportul acordat tinerei și considerau că banii ar putea fi folosiți în alte scopuri. Cu toate că tatăl său a fost descurajat, nu l-a lăsat mai prejos și a continuat să invească în fiica cea mare. Peste ceva timp, au apărut și roadele mult visate.

”La mine copilăria nu a fost ușoară, nu neapărat copilăria cât familia. Erau stabili ce ține de bani, adică nu aveau foarte mulți bani să investească în mine, dar până la urmă au tras de ei și de mine și au făcut tot ce le-a stat în puteri. Tata a avut câteva momente în care vedea că trec anii și nu ajung acolo unde mi-am propus.

Mai avea răbdare, dar erau câțiva oameni din familie care ziceau: de ce investiți în fata asta, ce viață au artistele, artistele nu au familie, nu au viață persoanlă. Chestii care pe tata l-au descurajat.”, a declarat Iuliana Beregoi, la Antena Stars.



citeste și
SQL exec time = 0.49021220207214