Octombrie 23, 2023
Irina Rimes va avea 3 nunți! De ce trei și unde vor avea loc
Irina Rimes și David Goldcher formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cei doi au planuri serioase de viitor, iar printre acestea se află și căsătoria. Artista va avea nu o nuntă, ci trei. Iată unde vor avea loc acestea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Irina Rimes și David Goldcher se pregătesc pentru nuntă. Cei doi vor să facă pasul cel mare, iar artista a anunțat că vor fi mai multe petreceri, în diferite țări, pentru ca toate persoanele dragi să-i fie alături. Concret, o petrecere de nuntă va avea loc în România, una în Republica Moldova, țara ei natală, și o alta în Franța.

Nu se știe când va avea loc marele eveniment, însă cântăreața are deja o idee despre ce își dorește.

Deși a mai fost căsătorită în trecut, își dorește o nuntă mare și plănuiește trei petreceri, conform digifm.ro.

irina-rimes-si-David-Goldcher-5

Petrecere cu lăutari în casa părintească din Republica Moldova

Artista vrea să facă o petrecere în Franța, țara de baștină a iubitului ei, David Goldcher, o alta în Republica Moldova, țara sa de origine, unde toate tradițiile să fie respectate ca la carte. În curtea părintească vor fi lăutari care îi vor încânta pe toți invitații și dansurile vor fi foarte importante, conform sursei citate.

Bineînțeles, o petrecere va avea loc și în România, cel mai probabil în Capitală sau prin împrejurimi și vor fi prezenți numeroși colegi de breaslă ai cântăreței.

s-a-mutat-si-el-in-romania

Cum s-au cunoscut Irina Rimes și iubitul ei

Irina Rimes și David Goldcher s-au cunoscut la o sesiune de muzică în Franța și pare că a fost dragoste la prima vedere. De atunci, cei doi nu s-au mai despărțit decât pentru câteva zile.

Iubitul artistei lucrează tot în domeniul muzical și a ajutat-o pe aceasta să învețe în timp record limba franceză.

Dacă la început au locuit amândoi în Franța, de câteva luni, David Goldcher a renunțat la țara natală și s-a mutat în România, unde locuiește cu iubita lui, Irina Rimes. Acesta a învățat și limba română și, binînțeles, îi cunoaște și familia.

irina-rimes-si-David-Goldcher-6



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64640998840332