August 24, 2023
Irina Rimes, mesaj emoționant pentru iubitul ei, David Goldcher, de ziua lui de naștere
Irina Rimes i-a făcut o superbă declarație de dragoste partenerului ei, David Goldcher.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Irina Rimes și iubitul ei, David Goldcher, au o relație din ce în ce mai serioasă, au planuri împreună, atât personale, cât și profesionale, amândoi activând în industria muzicală. 

Recent, Irina Rimes i-a transmis un mesaj emoționant iubitului ei, David Goldcher, cu ocazia zilei lui de naștere. Artista a surprins cu declarația superbă de dragoste pe care i-a făcut-o partenerului ei de viață, scrie elle.ro

„La mulți ani iubitul meu, partenerul, fratele, prietenul, co-producătorul, colegul, iubitul și pur și simplu persoana frumoasă și omul vieții mele”, a transmis Irina Rimes pe Instagram.

Deși este discretă când vine vorba de declarații privind planul amoros, Irina Rimes a surprins pe toată lumea cu mărturisirile pe care le-a făcut despre viața ei personală. În cadrul unui interviu pentru emisiunea „La Măruță” de la PRO TV, artista a vorbit despre căsătorie și dorința de a deveni mamă, spunând faptul că preferă ca lucrurile să vină de la sine.

„Am încercat la un moment dat să îmi fac planuri de genul și am zis că trebuie să se întâmple de la sine, sunt lucruri care nu trebuie plănuite. Sunt pregătită pentru orice mi-ar aduce soarta în față. Oricum nu ai incotro, lucrurile astea vin de la sine, când vor veni le voi îmbrățișa.”

De asemenea, cântăreața a mai spus și cum își imaginează că va fi în rolul de mamă. Irina Rimes a spus că nu și-ar dori să fie artist copilul ei, iar motivul are legătură cu sacrificiile și compromisurile pe care le faci atunci când vrei să faci parte din această lume.

„Mă gândesc că un copil când vine în viața ta trebuie să facă parte din călătoria ta și să nu te oprească, ci mai degrabă să te acompanieze. Ăsta va fi cazul nostru, dacă va veni un copil, el o să meargă cu noi la concerte, o să facă naveta cu noi, o să meargă cu noi în călătorii, o să asculte muzică în fiecare zi și o să stea în studio. Sper să nu fie artist pentru că nu e o viață ușoară. Trăiești dintr-o extremă în alta și nu mai știm unde este fericirea”, a spus Irina Rimes în emisiunea „La Măruță.”

Irina Rimes și David Goldcher au oferit recent un amplu interviu în cadrul căruia au făcut numeroase dezvăluiri despre relația lor, vorbind despre cum gestionează conflictele de cuplu.

„Cred că este ceva normal. Important e cum trecem peste ele și, mai ales, ce învățăm din ele. Practic, și cred că e valabil în orice fel de relație, când apar divergențe de genul ăsta, spațiul și empatia sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie să i le oferi celuilalt”, a mărturisit Irina Rimes în interviul acordat publicației VIVA!.

„În dragoste nu există greșeli. Oricum, dragostea te face prost, deci nu poți conta pe faptul că te vei comporta corect sau greșit. Te vei comporta așa cum simți, iar sentimentele nu greșesc niciodată”, a mai spus artista.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 5.2966752052307