Octombrie 18, 2023
Irina Rimes, detalii inedite despre nunta cu iubitul ei, David Goldcher: „M-am gândit la trei, dar cred că e prea mult”
Irina Rimes a oferit detalii inedite despre nunta cu iubitul ei, David Goldcher.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La vârsta de 32 de ani, Irina Rimes și partenerul său francez, David Goldcher, în vârstă de 31 de ani, se pregătesc cu entuziasm pentru a-și uni destinele prin căsătorie, după aproape trei ani de relație. Cu ocazia unei apariții într-o emisiune radio, artista a dezvăluit pentru prima dată publicului planurile legate de nuntă.

Cu toate că a mai fost căsătorită în trecut, Irina Rimes își imaginează o ceremonie fastuoasă și intenționează să organizeze nu mai puțin de trei petreceri diferite pentru a marca acest moment special din viața sa. Cântăreața a oferit mai multe detalii despre planurile de viitor pe care le are cu partenerul său de viață, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste, scrie elle.ro

Prin urmare, artista ar organiza trei nunți alături de David Goldcher. O petrecere ar fi în Franța, țara de origine a partenerului ei, dar și locul în care Smiley i-ar fi spus că va veni să îi sărbătorească. Totodată, cântăreața se gândește și la rudele sale, motiv pentru care ar organiza o nuntă și la casa părinților ei. De asemenea, nici colegii de muncă nu au fost neglijați, iar o a treia petrecere ar fi la București.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane

„M-am gândit la trei, dar cred că e prea mult. Trei în sensul în care aș face una în vestul Franței. Smiley mi-a spus că vine la nunta mea numai dacă îl chem în Franța, la un chateau (trad. castel). Și atunci, am zis că fac o nuntă pentru Smiley. Aș mai face o nuntă acasă, în curte la părinții mei, cu toate rudele mele. Aș face o nuntă moldovenească, cu mese întinse dintr-un capăt până-n altul, cu beculețe și cu lăutari care să vină să-ți cânte pe la mese. Aș face o nuntă și aici pentru toți prietenii, colegii, pentru oamenii cu care lucrez.”, a mărturisit cântăreața, la Matinalii DigiFM.

Ce spune artista despre relația cu iubitul ei

Irina Rimes și David Goldcher formează un cuplu de doi ani și se înțeleg foarte bine. Deși nu s-au stabilit împreună într-un loc anume și fac des naveta între București și Sudul Franței, cei doi reușesc să treacă împreună peste dificultăți și sunt deschiși către a afla mai multe unul despre celălalt.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Artista a povestit în cadrul podcast-ului „Fain și simplu' cum a depășit relațiile toxice din viața ei, învățând din ele. În prezent, conform propriilor declarații, cântăreața are o frumoasă relație cu David Goldcher, un muzician francez, alături de care este de doi ani. Se înțeleg de minune și au descoperit împreună fericirea în cuplu.

„Am fost în relații toxice, așa a fost să fie, voiam să fiu salvatorul cuiva. Acum am timp să învăț o limbă nouă, franceză, să fiu prezentă în viața mea și a prietenilor mei, să mă ocup de carieră. Eram obișnuită cu foarte bine, foarte rău, acum este bine, nu foarte bine, chiar dacă pare plictisitor. Nu mai vreau s-o dau în extreme!”, a mărturisit Irina Rimes.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75297784805298