Martie 13, 2024
Inna, ședință foto impresionantă pe șantier! Imaginile care au impresionat fanii
Inna și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu o ședință foto impresionantă, realizată chiar pe șantierul noului său apartament din Mamaia. Imaginile, desprinse parcă dintr-o revistă de modă, au făcut furori în mediul online.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În postare, cântăreața în vârstă de 37 de ani a purtat un costum galben, format dintr-o fostă mulată și un pulover cu mâneci supradimensionate, pe care l-a asortat cu șosete în aceeași nuanță, pantofi cu toc negri și o pereche de ochelari de soare. 

Arista a pozat în mod artistic urcată pe o scară, în interiorul apartamentului nefinisat, înconjurată de zidurile de ciment, dar și pe viitoarea terasă cu vedere la mare, așezată pe un scaun. Fotografia care i-a uimit pe fani a fost însă cea în care Inna stă așezată pe marginea balconului, la înălțime, scrie profm.ro

„Primul foto shooting de pe terasa apartamentului meu din Mamaia arată așa. Când e gata vă chem la un drink. Mă laud și cu vecini faimoși, așa că facem și o sesiune de autografe”, a scris artista la descrierea imaginilor publicate pe rețeaua de socializare. 

Printre vecinii faimoși la care se referă Inna se numără și Antonia cu Alex Velea, vloggerul Selly și Codin Maticiuc. Antonia a anunțat recent că și-a achiziționat un apartament de lux pe litoralul românesc împreună cu logodnicul ei, Alex Velea. 

„Iubesc marea, așa că ne-am îndeplinit un vis. Împreună cu Alex avem un apartament în blocul Marina Tower. Și avem și super vecini: Inna, Selly (Andrei Șelaru), Bromania (Matei Dima) și Codin Maticiuc”, a spus Antonia într-o filmare pe Instagram.

De asemenea, Selly și-a cumpărat apartamentul din complexul rezidențial din Mamaia în urmă cu un an. Vloggerul a explicat că apartamentul, care are 102 metri pătrați și se află la etajul 13, este o oportunitate de business, mai degrabă decât o casă în care să locuiască. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3216950893402