Aprilie 18, 2024
Inna, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Artista și-a lăsatfanii fără cuvinte
Inna se află luna aceasta în turneu în America de Nord, mai precis în Canada și SUA, o piață pe care speră să devină din ce în ce mai populară. Artista cu renume internațional s-a pregătit din toate punctele de vedere, iar ținutele spectaculoase nu-i lipsesc din bagaj.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Înainte de a urca pe scenă, în Toronto, cântăreața de 37 de ani le-a arătat fanilor cum s-a îmbrăcat. Outfitul a lăsat-o pe jumătate descoperită, dar nu a arătat mai mult decât bruneta și-a dorit. Făcută mai mult din lanțuri și curele, ținuta purtată de Inna a transformat-o într-o amazoană. 

inna 

Artistei i-a plăcut la nebunie cum s-a transformat, astfel încât și atitudinea afișată a fost parcă împrumutată de la o zeiță războinică. Și-a pus o perucă lungă, bocanci în picioare și a dat tonul distracției, alături de trupa ei live, pe scena din orașul canadian, scrie profm.ro

inna (4) 

Apariția cântăreței i-a uimit pe fani, care au savurat imaginile în care Inna își etalează silueta de care are mare grijă. Face sport și masaje, are o dietă vegană și încearcă să doarmă cât de mult posibil, în ciuda faptului că are un program foarte încărcat. În plus, pe scenă face efort și asta o ajută să ardă multe calorii.

inna (3)



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.8058817386627