Iulie 31, 2022
În weekend, Jason Momoa a fost implicat într-un grav accident de motocicletă - VIDEO
Actorul din „Aquaman” a fost implicat într-un accident destul de grav în weekend, în Los Angeles, care le-a dat emoții mari fanilor săi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jason Momoa este unul dintre cei mai râvniți actori de la Hollywood. Și, de când statutul său sentimental este single (cel puțin, la nivel declarativ), fanele sunt mereu cu ochii pe el. Din păcate, weekendul trecut, eroul din "Aquaman" le-a dat emoții puternice, după ce autoritățile din Los Angeles au transmis că idolul lor a fost implicat într-un accident motocicletă. Vestea s-a răspândit cu rapiditate pe internet, iar cei de la TMZ au aflat că totul s-a întâmplat pe fondul neatenției.

 

Potrivit surselor, Jason Momoa era la volanul mașinii sale (nu la cârma motorului său Harley Davidson, așa cum e văzut de obicei) și se îndrepta spre Old Topanga Canyon Road, în zona Calabasas, din California, în momentul în care un motociclist a venit din sens opus. Cei doi s-au ciocnit în dreptul unei curbe. Motociclistul ar fi lovit parbrizul mașinii starului și a trecut de capota mașinii, înainte de a reuși să aterizeze pe picioare.

Imaginile video de după accident, obținute de către redacția TMZ, au arătat personalul de urgență și mai mulți motocicliști la fața locului, în timp ce Momoa părea să se îndepărteze de incident și să se întoarcă la vehiculul său nevătămat.

Jason Momoa accident (4) jpg

Din fericire, ambii participanți la trafic au scăpat cu leziuni ușoare, iar motociclistul a fost transportat la spital.

Recent, Momoa a fost văzut în compania fostei sale iubite, Eiza González, după despărțirea lor din iunie. Cei doi au fost surprinși plecând separat din aceleași două puncte de atracție din Londra, la câteva momente distanță unul de celălalt, pe 5 iunie.

O sursă a declarat pentru "People" că cei doi vor continua să se vadă, dacă se vor afla în aceeași zonă: "Jason este un tip de treabă. Eiza se distrează ieșind cu el. Dar ea este super-concentrată pe cariera ei și nu are nicio intenție de a complica lucrurile".

Sursa - okmagazine.ro



citeste și
SQL exec time = 0.91580247879028