August 22, 2019
În chiloți și în... bocanci. Vezi cum pozează Vera Brejneva

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pe de-o parte încă-i vară, de pe altă parte, e timpul deja să ne pregătim moral de venirea toamnei. Acest lucru îl simte și interpreta Vera Brejneva, care s-a fotografiat în ipostaze neașteptate. Vedeta cu origini ucrainene a pozat într-o pereche de chiloți minusculi, într-un pulover de culoarea neagră, cu o pereche de ochelari de soare și-n bocanci. 

 

 

Zilele trecute, artista încărcat o altă poză hot pe rețelele de socializare, care i-a uimit și, totodată, i-a bucurat pe internăuți. În poză, sexy blondina apare topless și într-o pereche de dressuri invizibile. În asemenea ipostaze, artista a pozat pentru revista Vogue din Rusia. La această postare, interpreta a scris un text drăguț:

Soțul meu mereu îmi zice că eu sunt cea mai frumoasă atunci când mă trezesc, când părul meu este ciufului și sunt fără cosmetică. Lui îi place când suntem doar noi doi, iar eu sunt dezbrăcată, și lui deloc nu-i pasă dacă eu am sau nu mușchi tonifiați. (...) Asemenea fraze spuse de el, mă fac să mă simt într-adevăr, cea mai frumoasă din Univers, și nu contează dacă am sau nu riduri.postat 

 

 



citeste și
SQL exec time = 1.3638184070587