Martie 04, 2022
În ce filme a jucat președintele Ucrainei. Lista peliculelor în care îl poți vedea pe Zelenski
Președintele Ucrainei este fără doar și poate eroul țării sale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Volodimir Zelenski este fără doar și poate cel mai apreciat președinte din istoria recentă a omenirii. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca acesta să nu fugă după ce Rusia a invadat Ucraina. Chiar și așa, acesta nici nu se gândește să renunțe la luptă. De la actor, acesta a ajuns să facă față amenințărilor președintelui rus. Ceea ce este impresionant este faptul că într-un serial, acesta joacă rolul unui om politic care luptă împotriva inamicului. Lumea întreagă apreciază curajul și determinarea președintelui Ucrainei, acesta fiind adevăratul erou al țării sale atacată fără milă de ruși. 

Filmele în care îl poți vedea pe Volodimir Zelenski
Aspectul care a surprins pe toată lumea este faptul că președintele Ucrainei a jucat un rol care parcă i-a prevestit soarta de erou. Atunci când și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale, mulți oameni politici cu experiență l-au luat în râs. Chiar și așa, acesta a dovedit că este demn pentru a conduce Ucraina. Coincidențele nu se opresc aici.

Partidul din care acesta făcea parte la acel moment se numea exact ca în serialul în care a jucat, ,,Partidul Slujitorul Poporului”. Rolul din acest serial este fără doar și poate cel care i-a adus un succes imens. Nici nu este de mirare, având în vedere că de când a izbucnit războiul în Ucraina, în mediul online au devenit virale secvențe din filmul ,,Sluga Poporului”.

În ce filme a jucat președintele Ucrainei. Lista peliculelor în care îl poți vedea pe Volodimir Zelenski

Volodimir Zelenski a mai jucat și în alte pelicule, precum ,,The 8 Best Dates”. Aceasta este ultima parte din acest serial, care a început în 2012 și s-a terminat în 2016. În acest film, președintele Ucrainei a jucat rolul unui veterinar, care are parte de mai multe situații amuzante, alături de partenera sa de viață.

O altă peliculă în care poate fi văzut Volodimir Zelenski este ,,Love in Vegas”. Pelicula face parte dintr-un serial de comedie precedat de alte două filme: ,,Love in the Big City” și „Love in the Big City 2”. În acest fil, Volodimir Zelenski îi dă viață lui Igor, un dentist care își găsește iubirea vieții în New York, iar împreună trec prin câteva peripeții. Ulterior, aceștia ajung în Thailanda unde dau de o statuie despre care se spune că face minuni. Dorința lui Igor și a partenerei sale de viață era de a avea un copil. 



citeste și
SQL exec time = 0.54125785827637