Noiembrie 15, 2022
Imagini emoţionante cu Jennifer Aniston şi tatăl său, care a murit vineri
Cu amărăciune în suflet, actriţa a postat o serie de fotografii din copilărie, ca tribut adus părintelui său, actorul John Anthony Aniston.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jennifer Aniston şi-a luat prin surprindere fanii internauţi, după ce a anunţat decesul tatălui său, la trei zile după eveniment. 

"Dragul meu tată... John Anthony Aniston, ai fost unul dintre cei mai frumoși oameni pe care i-am cunoscut vreodată. Sunt atât de recunoscătoare că te-ai înălțat spre ceruri în pace - și fără durere. Și nu mai puțin pe 11/11! Întotdeauna ai avut o sincronizare perfectă. Acest număr va avea pentru totdeauna o semnificație și mai mare pentru mine acum Te voi iubi până la sfârșitul timpului", a scris, îndurerată, Jennifer Aniston (53), alături de câteva fotografii din albumul personal, în care apare alături de tatăl său la diferite vârste.

În mai puţin de o oră, postarea actriţei a strâns aproape 700.000 de aprecieri şi aproape 11.000 de mesaje de condoleanţe.

Jennifer Aniston şi tatăl său, John Anthony Aniston 

Jennifer Aniston şi tatăl său, John Anthony Aniston 

Jennifer Aniston şi tatăl său, John Anthony Aniston 

Jennifer Aniston şi tatăl său, John Anthony Aniston 

John Anthony Aniston a murit vineri, la vârsta de 89 de ani. Faptul curios semnalat chiar de celebra sa fiică este că acesta s-a stins din viaţă într-o zi în care, potrivit numerologiei, fiind data de 11.11.2022, s-ar fi deschis un portal energetic şi spiritual foarte puternic.

Totodată, decesul tatălui ei vine după ce Jennifer Aniston a vorbit, în cadrul unui interviu acordat revistei "Allure", despre durerea provocată de divorțul părinților ei și despre faptul că și-a iertat atât mama, cât și tatăl, mai târziu în viață.

La fel ca Jennifer, şi John Anthony Aniston a fost actor, cunoscut mai ales pentru rolul lui Victor Kiriakis din serialul "Days of Our Lives", pe care l-a jucat din iulie 1985. Rolul i-a adus o nominalizare la premiul Daytime Emmy pentru cel mai bun actor în rol secundar într-un serial dramatic în 2017 și a primit un premiu Daytime Emmy Lifetime Achievement Award în 2022.

Sursa



citeste și
SQL exec time = 0.77761149406433