Iulie 03, 2023
„Îl iubesc”. Monica Bellucci îndrăgostită de un regizor renumit
Zvonurile privind noua relație a actriței Monica Bellucci cu regizorul Tim Burton au fost confirmate chiar de ea. De luni de zile existau zvonuri, dar acum frumoasa italiancă a risipit orice îndoială. Ea a dezvăluit într-un interviu pentru Elle France că formează un cuplu cu cineastul Tim Burton care a filmat în România cel mai recent proiect al său, serialul "Wednesday, relatează People.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tim Burton, un bărbat cu viziune singulară, se întâlnește într-adevăr cu Monica Bellucci (58), una dintre cele mai frumoase actrițe din toate timpurile.

Ce pot să spun... mă bucur că l-am cunoscut pe acest om, în primul rând”, a spus Bellucci. „Este una dintre acele întâlniri care se întâmplă rar în viață... Îl cunosc și îl iubesc pe bărbatul Tim Burton, iar acum mă duc să mă întâlnesc cu regizorul Tim Burton, începe o altă aventură”, a spus ea pentru Elle France, transmite click.ro

Sursa foto: Profimedia 

Burton a distribuit-o pe Belucci în Beetlejuice 2, iar filmările au început deja la Londra în această vară. Lansarea este programată în septembrie 2024.

„Îl iubesc pe Tim”, a adăugat Bellucci. „Și am un mare respect pentru regizorul Tim Burton”.

Belluci a fost singură timp de trei ani

Monica și Tim s-au cunoscut în urmă cu 16 ani. La un eveniment din Franța, ce a avut loc în octombrie 2022, Bellucci a fost cea care i-a înmânat lui Burton (64 de ani) premiul Lumiere pentru întreaga activitate. Atunci ar fi început relația amoroasă. Publicația Paris Match scria în februarie 2023: „Monica și Tim s-au cunoscut pe fugă, pe scările Festivalului de Film de la Cannes, în 2006, dar 16 ani mai târziu, în culisele unui alt festival, s-au apropiat".

Sursa foto: Profimedia  

Monica Bellucci a fost singură în ultimii trei ani, după despărțirea de artistul Nicolas Lefebvre. Între 1999 și 2013, a fost căsătorită cu Vincent Cassel, alături de care are două fete, Deva și Leonie, născute în 2004, respectiv 2010.

Tim Burton a avut o relație de 13 ani, încheiată în 2014, cu o altă actriță celebră, Helena Bonham Carter, alături de care are doi copii, un băiat de 20 de ani, Billy, și o fiică de 16, Nell.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4344329833984