Aprilie 08, 2024
Hecenii din Moldova, primul ansamblu de dans popular din istoria „Românii au talent” care a luat Golden Buzz-ul

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ansamblul de dans popular Hecenii din raionul Sângerei, Republica Moldova, a obținut Golden Buzz-ul la concursul„Românii au talent”, sezonul 14, ceea ce i-a trimis direct în semifinală. S-a întâmplat în cadrul ediției competiției din 5 aprilie, după un număr care a impresionat juriul și publicul. Hecenii este primul grup folcloric din istoria „Românii au talent” care a luat Golden Buzz-ul, scrie newsmaker.md

Cei 20 de membri ai ansamblului Hecenii au executat pe scena „Româniia au talent” un dans popular, care durat circa patru minute. Numărul a impresionat cei patru membri ai juriului și publicului, care au aplaudat artiștii în picioare.

Jurații concursului au avut doar cuvinte de laudă pentru dansatori.

Este foarte interesant că e pentru prima dată când un dans m-a dus prin toate stările. M-am bucurat ca un copil mic văzând câtă energie aveți. Eu sunt o iubitoare de muzică populară și tradiții, dar voi aveți tot pachetul. Aveți și speranța aia că folclorul n-o să moară niciodată. Pentru că văzându-vă pe voi mi se pare că, data, viitorul sună bine. Atâta dăruire n-am văzut în muzica tradițională și în dansurile populare niciodată. Și atunci știu că este o premieră, dar…”, a spus membra juriului Andra, chiar înainte să ofere ansamblului Golden Buzz-ul.

Astfel, Hecenii a devenit primul ansamblu de dans din istoria concursului de talente care a obținut Golden Buzz-ul.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71337270736694