Iulie 30, 2018
Gwen Stefani și Blake Shelton s-au căsătorit în secret?
Interpreta Gwen Stefani și iubitul acesteia, Blake Shelton se pare că s-au căsătorit în secret, cel puțin aceste zvonuri sunt vehiculate în mediul online.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În urmă cu câteva zile, interpreta în vârstă de 49 de ani a postat o poză alături de cumnata sa. Fanii au luat-o cu asalt, crezând că este vorba despre sora lui Blake, și că interpreta s-a căsătorit nespunându-i nimănui despre acest lucru. Astfel, fanii au dus în eroare întreg spațiul online, susținând că cei doi, Gwen și Blake s-au căsătorit.

 

 

 Totuși, prietenii cuplului au dezvăluit secretul, susținând:

„Gwen şi Blake nu s-au căsătorit în secret. Oricum, ei glumesc foarte mult şi îşi spun unul altuia «soţ» şi «soţie». Se gândesc la nuntă, însă nu fac din asta o prioritate, deoarece sunt foarte fericiţi acum. Plus că dacă se căsătoresc pot avea o presiune în plus asupra lor, iar ei nu îşi doresc să strice nimic“.

 

Amintim că Gwen Stefani și Blake Shelton sunt împreună din primăvara anului 2014, când au fost jurații emisiunii televizate The Voice. Interpreta a divorțat de soțul său, după 13 ani de mariaj pentru Blake Shelton. În primăvara acestui an, vedeta a pierdut sarcina și nunta care trebuia să aibă loc, a fost amânată. 

 



citeste și
SQL exec time = 1.0853123664856