Octombrie 30, 2023
Georgina Rodriguez, apariție îndrăzneață la meciul lui Ronaldo. Le-a sucit mințile arabilor
Georgina Rodriguez, partenera celebrului fotbalist Cristiano Ronaldo, a stârnit controverse și entuziasm în aceeași măsură în timpul meciului dintre Al Nassr și Al Duhail din Liga Campionilor Asiei. În timp ce Ronaldo strălucea pe teren, Georgina și-a atras atenția printr-o apariție provocatoare în tribune și chiar pe terenul de joc.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La un meci crucial din Liga Campionilor Asiei, Georgina Rodriguez, partenera lui Cristiano Ronaldo, a reușit să atragă toate privirile și să stârnească reacții intense din partea fanilor și a internauților din întreaga lume, în urma unei postări provocatoare pe teren, scrie click.ro

Al Nassr a obținut o victorie importantă cu scorul de 4-3 împotriva lui Al Duhail SC, iar pe lângă succesul echipei, atenția fanilor s-a îndreptat și către partenera lui Ronaldo. Georgina Rodriguez a făcut senzație postând o fotografie pe teren, îmbrăcată în tricoul portughezului și o pereche de blugi mulați, evidențiindu-și silueta în cizme cu toc.

Fotografia a strâns rapid 5 milioane de reacții

Georgina Rodriguez / Foto: arhiva personală. 

Fotografia postată pe rețelele sociale a devenit virală, strângând rapid 5 milioane de reacții. Reacțiile au variat, iar fanii au avut opinii împărțite. Unii au apreciat stilul și eleganța Georginei, în timp ce alții au criticat-o pentru apariția sa îndrăzneață, în contextul situației politice tensionate din Palestina.

Criticată pentru alegerile vestimentare de unii internauți

Unii utilizatori au atras atenția asupra tragediei din Palestina, reproșându-i Georginei că nu acordă atenție evenimentelor tragice din lume: "Copii și oameni nevinovați mor zilnic în Palestina și tot ce poți face este să ne arăți darul tău?". Alți utilizatori au adoptat un ton mai dur și au criticat-o pentru alegerile vestimentare.

Cum au glumit fanii

Totuși, majoritatea fanilor au preferat să glumească, sugerând că secretul succesului lui Ronaldo pe teren ar putea fi legat de antrenamentul cu astfel de "mingi". Reacțiile amestecate au demonstrat că apariția lui Georgina Rodriguez a fost în centrul atenției, aducând în prim plan dezbateri aprinse pe rețelele de socializare.



citeste și
SQL exec time = 0.66408038139343