Noiembrie 25, 2022
Frumusețile din lumea arabă. Influencerițele din Qatar își etalează stilul de viață opulent
Și influencerițele din Qatar profită de Campionatul Mondial de fotbal pentru a-și face reclamă. Femei frumoase, iubitoare de modă și unele cu o educație de elită, tinerele de pe rețelele de socializare din această țară arabă au ajuns acum și în tabloidele internaționale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Influencerițele din Qatar sunt iubitoare de lux și lucrul acesta se vede în postările lor de pe Instagram. Tinerele își etalează stilul de viață opulent pe rețelele de socializare acolo unde sute de mii de oameni le urmăresc și le admiră. Iată care sunt cele mai admirate influencerite din Qatar.

Haneen Al Saify are aproape un milion de followeri pe Instaram și este un fel de fashion guru al lumii arabe. Este imaginea multor branduri de lux. De profesie inginer chimist,  și-a urmat pasiunea de a-i inspira pozitiv pe toți cei din jurul ei în diferite domenii precum modă, make up și stil de viață.

WATCH: QL Exclusive: An interview with the social media influencer, Haneen  Al Saify | Qatar Living 

Sabrine Saad Malek s-a născut în Olanda în 1990 și este cunoscută sub numele de SabrineCat. Sabrine este una dintre cele mai importante activiste în domeniul economic, acolo unde luptă pentru drepturile femeilor. Ea locuiește în Doha, Qatar, și și-a lansat recent propria marcă de costume de baie „modeste” pentru doamnele cu care poartă hijab.

PRO TV - Frumusețile din lumea arabă. Influencerițele din Qatar își  etalează pe Instagram stilul de viață opulent 

Afra Al-Marri este o femeie de afaceri din Qatar și expert în metode de înfrumusețare. Este proprietara Afra Beauty Center, recunoscut pentru serviciile sale de manichiură, machiaj și îngrijirea tenului.

Qatari designer presents sports abayas at maiden fashion show - Read Qatar  Tribune on the go for unrivalled news coverage 

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.79276466369629