Martie 01, 2024
Bogdan, fiul Dianei Voevuțki a împlinit 18 ani: "Pentru el am devenit mamă puternică"
În prima zi de primăvară este omagiat Bogdan, fiul Dianei Voevuțki.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Bogdan a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani! Diana Voevuțki a marcat acest moment special prin publicarea unei fotografii pe platformele de socializare, însoțită de un mesaj emoționant dedicat fiului ei. În acest mesaj, Diana a exprimat recunoștința față de Bogdan, menționând că el i-a dat curaj și forță în cele mai dificile momente, contribuind astfel la transformarea ei într-o mamă puternică și de neînvins.

"La mulți ani, Mărțișorul meu!

Acum 18 ani îi priveam ochii enormi, de albastrul cerului, și nu știam că acest copil va fi cel ce-mi va da curaj în cele mai dificile momente.

Și nu exagerez.

Pentru el am devenit mamă puternică. Și acum, când deja e un tânăr cu coloană vertebrală și (uneori prea) multe ambiții, înțeleg că a meritat fiecare zi din acești ani.

Sper din tot sufletul că tatăl lui îl veghează de sus și e mândru de urmașul pe care l-a lăsat.

La mulți ani, Voievod!", a scris Diana.

 

Mesajul reflectă emoția și mândria unei mame pentru fiul ei care a devenit un tânăr cu aspirații și curaj.

La doar 13 ani, Bogdan Voevuțki și-a descoperit pasiunea pentru gătit, iar de câțiva ani a devenit o sursă de inspirație pe rețelele de socializare, datorită rețetelor deosebite pe care le experimentează. Chiar dacă nu are un idol, Bogdan a mărturisit că și-ar dori să calce pe urmele celebrului Gordon Ramsay, un bucătar american cu renume.

Redacția Aquarelle îi dorește mulți ani fericiți și cât mai multe visuri realizate!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.50345277786255