Mai 19, 2023
Fiica Madonnei, din ce în ce mai provocatoare! În ce ipostaze incendiare apare Lourdes Leon
Este, fără îndoială, fiica mamei sale. Lourdes Leon își continuă cariera prolifică de model și realizează ședințe foto și video incendiare, întocmai ca Madonna. A avut, până la urmă, cea mai bună profesoară.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Lourdes Leon își arată latura incendiară în cea mai recentă ședință foto, pentru W Magazine.

Tânăra demonstrează că este mai hot ca niciodată, într-un costum mulat, din dantelă, cu vedere directă la părțile corpului pe care poate alte domnișoare ar vrea să le acopere, scrie okmagazine.ro

Lourdes Leon  (2) jpg

Nu și ea! Este fiica mamei sale și știe să-și vândă imaginea. Cu o atitudine de vampă adevărată, Lourdes Leon stă în cele mai ”obraznice” poziții, susținută de o pereche de pantofi super sexy, cu tocuri amețitoare și talpă roșie.

Lourdes Leon

Lourdes Leon

Lourdes Leon

Lourdes Leon este în elementul ei, a făcut poze și filmulețe și se vede cu ochiul liber că știe bine ce face.

Tânăra, care a pozat și în ediția de septembrie 2021 a revistei Vogue a declarat că industria modeling-ului este în continuă schimbare. De aceea, ea simte mereu impulsul de a integra în ședințele foto și mici programe artistice.

La începutul lunii, Lourdes Leon a colaborat cu The Travel Almanac, ocazie cu care a făcut dovada flexibilității sale, în niște fotografii la fel de incendiare.

Tatăl fetei este Carlos Leon, un cubanez care și-a dedicat viața fitness-ului, iar ea este autoproclamata „latina din Manhattan”.

Fotomodelul cu forme apetisante se mândrește cu originile sale, a moștenit aplombul mamei sale și a devenit celebră în urmă cu câțiva ani pentru tăria cu care-și apără convingerile: cum ar fi aceea că o femeie nu este obligată să se epileze, și dacă vrea să aibă păr la axilă, e liberă să-l aibă. Drept pentru care, o perioadă, Lourdes Leon exact așa s-a afișat.

13 lourdes leon fiica madonnei neeplilata jpg jpeg

Deși este activă pe rețelele de socializare, nu și-a dorit niciodată să devină influencer.

În 2021, când revista Paper a întrebat pentru ce vrea să fie cunoscută, ea a răspuns: „Atâta timp cât nu sunt cunoscută pentru nimic oribil, sunt bine... Atâta timp cât nu sunt cunoscută ca un influencer, e în ordine. Orice altceva este bine.”

Dansatoarea înfocată a explicat că pentru ea, rețelele sociale sunt „un instrument” și simte că „s-au transformat într-un lucru oribil. Că ești hrănit cu minciuni și prostii în fiecare zi, pentru că totul este un algoritm. Vezi lucruri pe care ei vor să le vezi, astfel încât să devii un consumator din ce în ce mai dedicat.”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2355153560638