Iulie 01, 2022
Faceți cunoștință cu Mister Happy Face, cel mai urât câine din lume
După o pauză de doi ani, cauzată de pandemie, competiția World’s Ugliest Dog s-a întors să-și aleagă câștigătorul. Titlul de “cel mai urât câine din lume” i-a revenit lui Mister Happy Face, un patruped cu creastă, care stă tot timpul cu limba pe afară.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mister Happy Face (n.red Domnul Față Fericită) este o combinație între Chihuahua și Mohawk și a avut de înfruntat alți nouă competitori.

Campionul a fost adoptat de către Jeneda Benally, o artistă din Arizona. Femeia a povestit că pe perioada pandemiei și-a dorit fie să facă un copil, fie să adopte un cățel. 

Până să ajungă în brațele iubitoare ale Jenedei, Happy Face nu a dus deloc o viață fericită. 

 

Artista a declarat că la adăpostul la care a mers să adopte i s-a povestit despre un cățel cu probleme de sănătate. 

“Am văzut o creatură care era într-adevăr în vârstă, dar acea nevoie de o a doua șansă și merita să fie iubită”, a povestit Jeneda în cadrul competiției.

Veterinarii i-au spus femeii că din cauza problemelor de sănătate, câinele ar mai putea trăi doar câteva săptămâni. Se pare însă că noul cămin și dragostea Jenedei l-au salvat pe Happy Face. 

“Mi-am jurat în acea zi că va fi atât de iubit încât nu-și va aminti niciodată cât de groaznică a fost viața lui până atunci”, a spus stăpâna lui.

Mr Happy Face 3

Câinele, care are în jur de 17 ani, a trăit în condiții mizere cu fostul proprietar. “A fost un supraviețuitor al abuzului și neglijenței”, a mai spus Jeneda, potrivit ABC

Pe lângă diplomă, Happy Face a primit și un cec în valoare de 1.500 de dolari. Patrupedul și stăpâna lui au câștigat și o excursie la New York pentru a apărea în emisiunea New York Times.

Competiția care are loc în Petaluma, California, promovează adopția cățeilor, indifferent de rasă sau aspect.

A small, hairless dog rests during the World's Ugliest Dog Competition 

Sursa - protv.ro



citeste și
SQL exec time = 1.1232039928436