Aprilie 15, 2024
Eva Timush, într-o relație cu Juno? Cătălin Măruță i-a întrebat, în direct, la TV
Eva Timush și JUNO au dat lovitura cu piesa „Imuni la bine', care face senzație și pe rețelele de socializare. Piesa are un ritm care te prinde instant, iar vocile lor se îmbină perfect, iar fanii au remarcat imediat și chimia dintre cei doi și nu puțini au fost cei care s-au întrebat dacă cei doi formează un cuplu.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După o relație de lungă durată presărată de mai multe despărțiri și împăcări, Jo și Juno și-au spus în cele din urmă „Adio’. Cântăreața a fost cea care a confirmat separarea, la sfârșitul anului trecut, precizând că nu mai există nicio șansă de împăcare, dar au decis să rămână în relații foarte bune. Jo a mărturisit că își dorește o relație stabilă, o relație în care să fie fericită și liniștită, iar certurile și împăcările nu sunt pentru ea.

Ea e blondă, frumoasă, talentată, el abia ieșit dintr-o relație. Cătălin Măruță i-a întrebat, în direct, la TV, dacă formează un cuplu. Ce au răspuns cei doi?

Juno a preferat să nu facă declarații despre despărțirea de Jo și s-a concentrat pe carierea sa. Astfel, recent a scos o melodie în colbarorare cu Eva Timush, „Imuni la bine', care a ajuns repede hit. E genul de melodie care îți rămâne în minte, și pe lângă ritm, are și un mesaj puternic despre relațiile complicate, care uneori creează dependență și te țin departe de adevărata fericire. Mai mult, fanii au remarcat imediat chimia dintre Juno și Eva și mulți au fost curioși dacă formează un cuplu, scrie avantaje.ro

Eva Timush și Juno, despre iubirile toxice - YouTube

Cei doi au venit în emisiune la Măruță pentru a-și promova melodia, iar prezentatorul TV nu s-a abținut și i-a întrebat direct dacă sunt împreună.

„Nu e nimic între voi, nu?, a întrebat Măruță.

Răspunsul celor noi a venit imediat și au negat. Juno a răspuns fără să stea pe gânduri: „Nu', doar juma de metru'.

„D-asta, ca să fie foarte clar și să nu înceapă tot felul de speculații ', a mai punctat Măruță.

Cine e Eva Timush?

Eva Timush, un superstar în ascensiune din Moldova, a cucerit lumea online-ului, dar și industria muzicală românească. Prezența sa pe rețelele sociale a explodat după aparițiile în emisiuni precum “Vocea României” și “Românii au talent”, unde prestațiile ei au impresionat telespectatorii și au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

Eva Timush, un spirit liber înarmat cu o voce uimitoare și o înfățișare pe măsură, a colaborat la hit-uri precum “Tattoo” și “Too Deep” cu SICKOTOY. Colaborarea ei cu Vescan pentru “Colegi de apartament” a atins poziția #1 în trending-ul YouTube-ului și a rămas în Top 10 Media Forest timp de 12 săptămâni, atingând poziția maximă #2. În 2023, artista a mai avut parte de două colaborări de excepție pentru piesa Bad Girls', alături de SICKOTOY, INNA și ANTONIA și pentru ,,Te-am sunat”, alături de rareș. De asemenea, artista a lansat și primele sale single-uri în limba română, ,,Unde ești acum' și ,,Prea așa', iar recent a lansat ,,Un pic', alături de Adi Istrate.

Ea e bloandă, frumoasă, talentată, el abia ieșit dintr-o relație. Cătălin Măruță nu s-a abținut și i-a întrebat, în direct, la TV, dacă formează un cuplu

Cine e Juno?

JUNO este un artist complet, scrie, cântă, dansează și trăiește muzică. Are multiple colaborări cu artiști precum Smiley, Feli, Raluka, Nicole Cherry, Mario Fresh, MIRA și JO. Artistul face constant legătura între lumea pop și cea urbană prin colaborări cu Amuly, Oscar, Nosfe sau Shift.

JUNO este cunoscut atât pentru single-uri precum „Rana mea', „Sufletul meu', „Cafea și tarot', „Roza', colaborările pentru piesele „Scumpă foc', „Toată noaptea' și „Mă mai ia', cea din urmă obținând locul 3 în MediaForest pe anul 2021, fiind una dintre cele mai ascultate piese ale momentului.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80489230155945