Octombrie 20, 2023
Elizabeth Hurley s-a pozat în costum de baie. Vedeta arată incredibil la vârsta de 58 de ani
Elizabeth Hurley s-a pozat în costum de baie. Vedeta reușește să arate incredibil la vârsta de 58 de ani. Imaginile sexy au fost postate pe conturile de social media ale actriței. Aceasta s-a bucurat de aprecierile venite din partea admiratorilor săi din mediul online

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedeta din Bedazzled a postat câteva fotografii impresionante de la ședința foto pe care a realizat-o. Aceasta a ales să se pozeze într-un costum de baie dintr-o singură piesă. Diva s-a pozat într-o piscină și a strălucit în fața camerelor de fotografiat.

Pe lângă pozele sexy, aceasta a postat și un videoclip în care a dezvăluit procesul prin care a reușit să obțină pozele sexy. Elizabeth a optat pentru un machiaj simplu, dar care i-a evidențiat ochii. Fotomodelul se bucură ori de câte ori are ocazia să pozeze pentru publicațiile internaționale.

Conform publicației Daily Mail, costumul purtat de Elizabeth este estimat la suma de 144 de lire sterline. Vedeta a apărut recent și în câteva filme. Aceasta continuă să aibă o viață activă și să se bucure de o carieră de invidiat.

Wow: The actress, 58, displayed her jaw-dropping figure as she slipped into a skintight fuchsia one-piece for the photoshoot

Stunning: Elizabeth Hurley sent temperatures soaring as she posed for a stunning photoshoot to promote her swimwear line

Atunci când nu se află pe platourile de filmare, actrița preferă să-și petreacă timpul liber cu prietenii. Elizabeth reușește să arată la fel de bine ca la începutul carierei sale.

Vedeta, care are un fiu de 21 de ani, nu ratează nicio ocazie pentru a se relaxa. Elizabeth și fiul ei au o relație strânsă, după cum declara chiar diva într-un interviu pentru People.

Radiant: Letting her brunette locks fall loose down her shoulders, Elizabeth accentuated her beauty with a light palette of makeup

Elizabeth Hurley este o mamă implicată. Vedeta, în vârstă de 58 de ani, este văzută deseori în compania acestuia. Elizabeth este mama unui fiu pe nume Damian. Cei doi petrec destul de mult timp împreună. Cei doi seamănă destul de mult, iar acest lucru o face pe Liz să fie o mamă mândră peste măsură.

Damian este singurul copil ai divei cu Steve Bring. Tânărul este, de asemenea, actor și a jucat în producția Boy on the Beach. Acesta a ales să-i calce pe urme mamei sale. În ciuda faptului că are o relație foarte bună cu mama sa, Damian nu a reușit să se înțeleagă al fel de bine cu tatăl ei.

Elizabeth Hurley și Damian Hurley. fiul ei, poartă ținute negre, elegante, în cadrul unui eveniment

Elizabeth încearcă să-i fie un sprijin fiului ei. Vedeta a declarat în mai multe interviuri faptul că și-a dorit mereu să fie o mamă implicată în viața copilului ei. Acesta a încercat să nu lase viața profesională să intervină între ea și Damian.

Mai mult, relația strânsă dintre Damian și Elizabeth i-a ajutat pe cei doi să rămână uniți în momentele grele. Vedeta de origine britanică spune că timpul petrecut alături de fiul ei o împlinește pe toate planurile.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0005548000336