Aprilie 07, 2023
Elena Băsescu, desființată de apropiați după ultima postare de pe Internet! Uite ce spun aceștia
Elena Băsescu (42 de ani) lucrează de la începutul acestui an într-o redacție de știri la un cunoscut post de televiziune. Mai precis, aceasta ocupă postul de redactor pe domeniul politic. Recent, bruneta a postat o imagine pe contul său de Instagram, chiar de la locul de muncă. Aceasta era la butoane, în regie, semn că lucrurile merg destul de bine în cariera sa. Însă, apropiații acesteia ne-au spus că Eba și-a creat o imagine falsă pe conturile sale de socializare, o imagine ce nu are treabă cu adevărata realitate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Elena Băsescu a pus, cel puțin pentru pe moment, politica în cui, aceasta alegând o carieră în presă. După ce a fost manechin, europarlamentar în perioada 2009 – 2014,  angajată în 2016 la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul de Relații Internaționale, iar în 2020 a candidat la alegerile parlamentare și a deschis lista PMP Constanța pentru Camera Deputaților, se pare că aceasta s-a decis să-și schimbe domeniul de activitate. Ei bine, după tot acest parcurs profesional, Eba este în prezent angajată la televiziunea patronată de Adrian Sârbu, scrie click.ro

Recent, fiica lui Traian Băsescu a postat pe contul său de Instagram o fotografie de la locul de muncă, chiar din regia televiziunii unde își desfășoară activitatea. În urma acestei postări, apropiații vedetei au început să o vorbească pe la spate, susținând faptul că Elena Băsescu vinde doar niște iluzii false în mediul online cu privire la evoluția sa profesională. 

Elena Băsescu lucrează în televiziune / Foto: Instagram

„Elena nu face regie, s-o fi pozat și ea pe acolo nimic mai mult. Ea este redactor pe politic, atât”, ne-au spus apropiații Elenei Băsescu pentru Click!

Eba, un angajat model

Dacă acum o critică, în urmă cu o lună, Elena Băsescu posta o imagine pe contul său de Instagram, în care era la birou și scria știri, iar la acea vreme colegii aveau numai cuvinte de laudă la adresa sa.

Elena Băsescu lucrează în televiziune / Foto: Instagram

„Elena este redactor pe politic. Chiar mi-a trimis recent un coleg, un sms scris, în care îmi spunea de Eba este surprinzător de bine crescută, are prea mult bun simț și nu vrea să deranjeze pe nimeni din jurul ei. Elena întreabă, de fiecare dată, când nu știe ceva cu foarte multă eleganță. Ea are un program normal în redacție, ca orice angajat, nu are un altfel de program mai deosebit. Nu are privilegii speciale. Elena vine în redacție și scrie știri și tot așa. Programul e pe ture. De exemplu, prima tura este de la 08.00 la 16.00”, ne dezvăluiau atunci apropiații Elenei Băsescu.

Elena Băsescu este mamă a trei copii! Sofia Anais (9 ani) și Traian Jr. (7 ani) sunt copiii pe care-i are din căsătoria cu Bogdan Ionescu, bărbat de care a divorțat în 2016, după patru ani de căsătorie. Eba mai are o fetiță, Anastasia, din relația cu Cătălin Gheorghe, un afacerist mai tânăr decât ea cu 12 ani.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0797464847565