Mai 05, 2023
Ed Sheeran spune că se lasă de muzică dacă va fi găsit vinovat în procesul de plagiat: Cine îi cere 100 de milioane $
Zilele acestea, Ed Sheeran se află în centrul unei perioade agitate. Acesta "a amenințat" că se lasă de muzică dacă este găsit vinovat în procesul în care este acuzat că a plagiat un cântec celebru al lui Marvin Gaye.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

"Dacă se întâmplă asta, am terminat, mă opresc", a spus muzicianul britanic în fața instanței din New York. Ed susține că se lasă de muzică dacă va fi găsit vinovat că a furat "Let's Get it On", melodia celebră a lui Marvin Gaye, și consideră că procesul de 100 de milioane de dolari, pentru drepturi de autor, este insultător, scrie profm.ro

Cântărețul de 32 de ani a negat vehement că ar fi furat din cântecul lui Gaye atunci când a compus hitul "Thinking Out Loud", una dintre cele mai de succes melodii ale sale. "Mi se pare cu adevărat jignitor să-mi dedic toată viața pentru a fi interpret și compozitor și cineva să minimizeze asta", a spus Ed Sheeran în instanță.

PRO TV - Ed Sheeran, decis să renunțe la muzică dacă va fi găsit vinovat de  plagiat. Cine îi cere 100 de milioane $

Starul pop britanic se apără împotriva acuzaţiilor moştenitorilor lui Ed Townsend, un muzician şi producător american care a scris împreună cu Marvin Gaye piesa "Let's Get it On".



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.61820721626282