Ianuarie 19, 2023
Ea este sosia lui Kate Middleton! Femeia seamănă leit cu Prințesa de Wales
Se spune că fiecare persoană are o sosie în lume și, deși unii nu ajung să o întâlnească niciodată, sosia lui Kate Middleton a ieșit la iveală. Se numește Heidi Agan, iar lumea o confundă adesea cu Prințesa de Wales datorită trăsăturilor fizice similare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Heidi Agan este confundată cu Kate Middleton de mai bine de 10 ani. Femeia a realizat că seamănă cu Prințesa de Wales pe vremea când lucra ca și chelneriță, iar oamenii veneau să facă fotografii cu ea, crezând că este Kate Middleton.

Originară din heslyn Hay, Staffordshire, femeia în vârstă de 42 de ani a decis să profite de asemănarea dintre ea și Prințesă de Wales pentru a-și face o carieră. Astfel, Heidi participă la petreceri private și evenimente promoționale în întreaga lume și este plătita pentru a arată și a se comporta ca Prințesă de Wales.

 

Pentru acest lucru, femeia este nevoita să rămână la curent cu tot ceea ce face soția Prințului William, iar acest lucru implică și modul în care se aranjează - trebuie să se  machieze și coafeze la fel.

„De obicei ceea ce facem noi este o urmare a ceea ce fac ei, așadar cu cât sunt ei mai ocupați, cu atât mai mult de lucru avem și noi', a dezvăluit Heidi despre meseria ei.

Deși meseria ei pare una ușoară, Heidi Agan a mărturisit că există și părți negative. Fiind activă pe rețelele sociale, aceasta a primit de nenumărate ori amenințări cu moartea, care la început au speriat-o. Cu timpul însă, aceasta s-a obișnuit cu ura oamenilor, ajungând la cocluzia că fiecare poate avea o părere și nu îi poate mulțumi pe toți.

„Este lumea social media, există întotdeauna oameni care spun: de ce încerci să fii altcineva? Toată lumea are o părere", a spus aceasta.

 

Sursa



citeste și
SQL exec time = 1.9875237941742