Aprilie 13, 2023
Drew Barrymore, dezvăluiri șocante: «Mama s-a culcat cu iubiții mei»
Drew Barrymore (48 de ani) a făcut dezvăluiri dureroase în cadrul emisiunii sale, The Drew Barrymore Show, unde a avut-o invitată pe celebra actriță Brooke Shields (57 de ani).

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actrița din „Îngerii lui Charlie”, care are o avere de 125 de milioane de dolari, a mărturisit că în tinerețe a fost foarte confuză privind sexualitatea ei din cauza mamei sale, Jaid Barrymore (76 de ani), care îi fura toți iubiții. Mama s-a culcat cu foștii mei parteneri. Este foarte trist. A fost obsedată de mine”, a spus starul. Cu toate acestea îi este recunoscătoare lui Jaid, care la rândul său e actriță, pentru cariera sa de la Hollywood, scrie click.ro

Jaid Barrymore (foto: Wikipedia.org)

Drew Barrymore a întrebat-o pe Brooke Shields dacă a trecut și ea printr-o experiență similară cu mama ei, Teri Shields, care s-a stins în anul 2012.

Nu, pentru că mama era îndăgostită de mine. Se concentra numai pe asta. Nu aveam voie să mă întâlnesc cu nimeni și nu aveam voie să am iubiți. Trebuia să fiu virgină și să rămân proprietatea ei”, a declarat Brooke, care deține o avere de 40 de milioane de dolari.

La rândul ei, Drew Barrymore a spus că presupune că mama ei simțea ceva asemănător: „S-ar putea să fi fost atât de îndrăgostită de mine încât a vrut să fie cu oamenii care mă iubeau pe mine”. Ambele actrițe au căzut de acord că mamele lor au avut un comportament nepotrivit. Drew Barrymore este și ea mamă. Are două fetițe, pe Olive (10 ani) și pe Frankie (8 ani), din relația cu fostul ei soț Will Kopelman, de care a divorțat în 2016.

Actrița a fost căsătorită de trei ori, cu Jeremy Thomas în perioada 1994-1995, cu Tom Green din 2001 până în 2002 și cu Will Kopelman din 2012 până în 2016.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5168285369873