Aprilie 10, 2024
Drake s-a oferit să-i plătească divorțul unui fan în mijlocul concertului său
De-a lungul timpului, Drake și-a făcut un obicei să le ofere fanilor cadouri în timpul concertelor sale, precum bani, mașini și genți de lux. Rapperul nu a renunțat la tradiție nici în cadrul turneului „It's All a Blur”, oferindu-i unui fan cel mai neobișnuit cadou.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În timpul concertului susținut pe 4 aprilie, artistul în vârstă de 37 de ani a aflat că un fan are nevoie de ajutor pentru a-și plăti taxele pentru divorț. În imaginile devenite virale pe rețelele de socializare, rapperul a promis că va aduce un avocat și va acoperi toate costurile divorțului. 

„O să-ți aduc un avocat bun și o să plătim pentru divorțul tău în seara asta”, a spus Drake, adăugând: „O să fii singur și gata de distracție”. 

De asemenea, artistul l-a sfătuit pe fan să socializeze în timpul concertului său și, dacă va găsit pe cineva compatibil, el va achita toată întâlnirea: „Dacă tot ești aici, trebuie să-și găsești pe cineva și să ieși la o întâlnire. Voi plăti eu pentru tot, nu-ți face griji”, scrie profm.ro

VIDEO AICI

Acesta este doar unul dintre nenumăratele cadouri pe care rapperului le-a făcut fanilor săi. În martie, acesta a întrerupt o emisiune în Kansas City, Missouri, pentru a declara că va plăti ipoteca defunctei mame a unui fan. 

Drake/ Profimedia

Într-un videoclip distribuit pe Twitter, Drake a primit un bilet de la o persoană care stătea în primul rând la unul dintre concertele sale. Fanul i-a cerut rapperului să-l ajute să plătească ipoteca mamei sale care decedase de curând. „Mama ta a murit? Atâția bani datorezi? Sunt mulți, dar știi ce, o să plătesc pentru casa mamei tale”, a spus Drake. Ulterior, artistul a dezvăluit pe scenă că fanul îi ceruse 160.000 de dolari. 

Drake ar fi cheltuit un milion de dolari într-un club de striptease, la o zi de la tragedia de la Astroworld

De asemenea, în timpul unui concert din Toronto, susținut de Drake în octombrie anul trecut, acesta i-a dăruit o mașină unui fan. El a realizat o tombolă în timpul spectacolului și a extras biletul cu numele câștigătorului de față cu toată lumea. 

„Voi alege biletul câștigător chiar acum. Vreau ca toată lumea să facă liniște. Vreau să-l aud pe câștigător țipând”, a spus artistul. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84692406654358