Noiembrie 14, 2022
DoReDos, după finala concursului pe postul rusesc Rossia1: „Nu simțim niciun pic de dezamăgire”
Trupa DoReDos, care a ajuns în finala concursului vocal „Ну-ка, все вместе!”, nu a reușit să obțină premiul cel mare de 1 mln de ruble rusești. Pe pagina de Instagram, membrii formației au precizat că nu sunt dezamăgiți.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Important este nu să câștigi, ci să ai o prestație bună și să fii mulțumit de evoluție”. Da, prieteni, acesta este finalul, însă credeți-ne: nu simțim niciun pic de dezamăgire și nu ne-am întristat nici pentru o secundă, totul este super. Este super faptul că voi, dragii noștri spectatori, ne-ați susținut și ați crezut în noi. Este super faptul că am reușit să ajungem la inimioarele voastre fie chiar prin ecranele televizoarelor și am reușit să vă provocăm fiori. Aceasta este victoria noastră, Viva a noastră Viva la Diva”, se arată în mesajul publicat.

(VIDEO) DoReDos, după finala concursului desfășurat de postul rusesc Rossia1: „Nu simțim niciun pic de dezamăgire” 

Înainte de a evolua, artistul rus Filip Kirkorov, care a fost alături de trupa moldovenească la Eurovision, a spus că are emoții.

 

Amintim că DoReDoS a reprezentat Republica Moldova la concursul internațional Eurovision în 2018 și a ocupat locul 10. Muzicienii au interpretat piesa „My lucky day”. Muzica a fost scrisă de cântărețul rus, Filip Kirkorov.

Sursa



citeste și
SQL exec time = 0.94718050956726