Octombrie 18, 2016
Dmitriy Nagiyev a fost nevoit să facă glume în emisie directă după ce a aflat că mama lui a murit
Cei ce lucrează în sfera divertismentului nu din auzite cunosc cât de grea, iar uneori crudă, poate fi profesia lor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nagiyev a povestit despre ce a fost nevoit să trăiască în emisie directă în cadrul show-ului «Голос». Moderatorul emisiunii a împărtășit jurnaliștilor că anul trecut în timpul emisiunii a fost nevoit să glumească și să fie la fel de vesel și fermecător în fața camerei, pe când inima lui era distrusă de la noutatea pe care a primit-o în acea seară.

"Îmi aduc aminte de momentul pe care l-am trăit anul trecut, când efectuam filmările din decembrie. Cu jumătate de oră înainte de emisie directă m-a sunat fratele și mi-a spus că mama a murit... Și în asta constă cruzimea lucrului nostru – emisia directă nu poate fi anulată... Sper că telespectatorul n-a observat nimic", a povestit Dmitriy.

Menționăm că prezentatorul n-a fost singurul care a trăit astfel de momente. În luna octombrie, 1986, în aceeași situație s-a pomenit și Alla Pugaciova.

Înainte de ieși pe scenă, a fost sunată de către soțul ei care i-a spus că mama ei, care se afla la Moscova, a murit. Iar Pugaciova a spus: „Eu n-am auzit asta acum. Trebuie să suțin concertul, sala este plină.”

 



citeste și
SQL exec time = 0.68045592308044