Aprilie 30, 2022
Din nou își manifestă iubirea în public. Jennifer Lopez și Ben Affleck, ca doi adolescenți pe stradă
Iarăși au fost surprinși în timp ce se sărută și se îmbrățișează pe stradă. Cei doi au dat un adevărat spectacol în plină zi, chiar în fața școlii de unde veniseră să ia copiii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ben are un program foarte strict și se ocupă îndeaproape de copiii pe care îi are cu fosta soție. Iar în zilele în care Jennifer e liberă ziua, obișnuiește să-și însoțească logodnicul la școală, ca să ia copiii. Doar că de data aceasta, era vorba și de fiica sa, Emme.

Cei doi au venit cu mașina lui Ben, iar în timp ce le așteptau pe Emme și Seraphina, pasiunea s-a dezlănțuit iarăși, spre deliciul trecătorilor, care zâmbeau. Jennifer a fost din nou o apariție!

Îmbrăcată complet în alb, diva latino pare că întinerește. Și-a accesorizat ținuta cu ochelari de soare și a avut o atitudine foarte relaxată, cu părul desfăcut și fără nicio poșetă, de data aceasta. Doar cu telefonul în mână.

După ce Ben Affleck s-a plimbat toată primăvara cu Tesla, iată că de data aceasta a revenit la o iubire mai veche, un Mercedes clasa S, automobilul său de suflet.

 

Sursa: okmagazine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.56790852546692