Septembrie 19, 2023
Dieta secretă a Ilincăi Vandici. Ce mănâncă în fiecare zi pentru a se menține în formă
Ilinca Vandici este una dintre cele mai iubite prezentatoare de la Kanal D și nu ratează nicio ocazie să își pună în evidență corpul bine lucrat prin ținute spectaculoase care îi complimentează fizicul. Într-adevăr, prezentatoarea știe cu ce îi stă bine și reușește cu brio să se pună în valoare. Recent, vedeta a dezvăluit ce mănâncă pentru a arăta atât de bine.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Bineînțeles, un fizic atât de plăcut cu se obține cu multă trudă, motiv pentru care Ilinca Vandici, prezentatoare show-ului „Bravo, ai stil!”, are grijă la stilul său de viață și nu face compromisuri. De peste 10 ani duce o viață cât mai sănătoasă, în care îmbină o alimentație benefică cu foarte mult sport. Într-un interviu acordat pentru cei de la Unica.ro, vedeta a dezvăluit care este meniul în fiecare zi.

Dimineața ori mănânc un iaurt, ori îmi fac la cuptor ovăz cu o banană și cu lapte de cocos, migdale, și lapte normal se poate. Eu am intoleranță la lactoză și atunci evit aceste produse, și iaurtul este fără lactoză. Ori mănânc fructe, o banană, kiwi, nectarinele îmi plac foarte tare”, a declarat Ilinca Vandici, în exclusivitate pentru Unica.ro.

În ceea ce privește prânzul, vedeta apelează la multe proteine: „Carne cu salată, orez și carne, paste mai mănânc la prânz dacă mi-e poftă. Nu am nicio reținere și nu mănânc neapărat paste integrale. Seara de obicei încerc să mănânc salate, salată cu ton, cu legume, grecească, salată cu mozzarela, diverse”, a completat.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Ilinca Vandici face mult sport

Cât despre sport, oricât de greu i-ar fi, Ilinca nu se abate de la programul său bine stabilit, pe care îl urmează cu sfințenie. Astfel că la 37 de ani arată de vis!

„Nu, nu e ușor… Câteodată nu am chef sau energie, câteodată sunt obosită, însă întotdeuna îmi găsesc motivația pentru a nu renunța! Pentru că ăa gândesc la cât efort am depus de-a lungul anilor, pentru că îmi place să am grijă de corpul meu și ar fi păcat… Cred că e o chestiune general valabilă în viață: dacă vrei să obții ceva, nu renunți! Găsești soluții și modalități pentru a continua să te indrepți spre țelul tău! Orice e posibil dacă ai voința! NU RENUNȚA!”, spunea acum ceva timp Ilinca Vandici pe Instagram.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64534068107605