Februarie 12, 2024
Dianna Rotaru, prima ședință foto pentru Laura - Emilia! Imagini desprinse din poveste
Interpreta Dianna Rotaru a organizat prima ședință foto pentru fiica sa, Laura- Emilia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dianna Rotaru și partenerul ei, Rareș Bota, trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Venirea pe lume a fetiței lor, Laura - Emilia, le-a colorat viața la propriu. Cuplu se bucură de această perioadă plină de emoții și tandrețe. Iar pentru a imortaliza aceste momente frumoase, au organizat pentru mica lor prințesă o ședință foto. Laura - Emilia are 2 luni, iar asta nu a încurcat-o să pozeze ca un model adevărat. Micuța a schimbat două ținute.

Dianna a distribuit câteva imagini din cadrul ședinței foto:

 

 

Dianna Rotaru și partenerul ei au decis ca fiica lor să aibă două prenume. Artista a optat pentru Laura, amintindu-și de o actriță pe care a văzut-o în copilărie, iar Rareș și-a numit fiica Emilia, după numele mamei lui.

‘Nu că eram indeciși, din contră, știam sigur care va fi. Are două nume și vă vom face o introducere de ce le-am ales. Numele meu preferat este Laura. Când aveam 10 anișori am văzut o actriță Laura, frumoasă, excepțională, am zis că dacă voi fi mamă de fetiță, va purta acest nume, iar Rareș are povestea lui’, a mai spus aceasta.

‘Eu am decis să-i pun după numele mamei mele, Emilia, că să nu ajungem la contradicții și discuții, are două nume. Se numește Laura Emilia Bota’, a spus iubitul vedetei.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.92136263847351