Ianuarie 26, 2024
Deva Cassel, prima apariție publică alături de noul iubit. Fiica Monicăi Bellucci a atras toate privirile la Paris Fashion Week 2024
Fiica de 19 ani a Monicăi Bellucci radiază de fericire în compania noului ei iubit, actorul italian Saul Nanni. Cei doi au atras toate blițurile fotografilor la Săptămâna Modei de la Paris.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Numele lor au fost pe buzele tuturor invitaților, care i-au văzut defilând la Paris Fashion Week 2024. Deva Cassel și Saul Nanni este cel mai nou cuplu din showbizul italian, pe care îl vânează paparazzi.

 

„Este dragoste adevărată!” a fost comentariul pe care Deva Cassel l-a scris într-o postare pe Instagram, la sfârșitul lunii octombrie 2023, când publica două fotografii în compania noului ei iubit, Saul Nanni. Confirmarea oficială pe care o așteptam de câteva săptămâni a sosit apoi când actorul a publicat un selfie împreună cu modelul, însoțit de o inimă mică, și declanșând zvonurile despre presupusa lor relație. Acum, fiica cea mare a Monicăi Bellucci și a lui Vincent Cassel ține să precizeze că nu a fost doar cu un simplu flirt, ci este vorba de o relație serioasă, scrie perfecte.ro

 

Saul Nanni are 24 de ani. Actorul italian este cunoscut pentru rolul lui Christian în serialul Disney Channel „Alex & Co.” , Marco în filmul de comedie dramă din 2020 „Under the Riccione Sun” și Alessandro în filmul de comedie romantică din 2022 „Love & Gelato”.

Saul Nanni s-a născut la Bologna. Părinții lui sunt ambii medici. Tatăl său este din Forlì, iar mama lui este de origine rusă. Are un frate și o soră, mai mici decât el.

A început să joace după o audiție pentru o reclamă. Un agent de casting l-a contactat pentru apariția în miniseria din 2012 La Certosa di Parma, care a marcat debutul său în actorie.

În 2018, s-a mutat la Milano pentru a studia comunicații și publicitate la Università Cattolica del Sacro Cuore .



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.7072188854218