Octombrie 12, 2023
Delia e convinsă că suferă de ADHD: „M-am autodiagnosticat. Sunt agitată dintotdeauna”
Artista a recunoscut că e o fire agitată dintotdeauna și îi vine greu să se concentreze pe anumite sarcini simple, deși nu a fost, deocamdată, evaluată de un psihoterapeut. Iată declarațiile artistei!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În podcastul „Aproximativ discuții', Delia a făcut mai multe dezvăluiri din viața profesională, dar și personală. Printre altele, artista suspectează că suferă de ADHD, din cauza comportamentului ei hiperactiv. Contrar aparențelor, cântăreața se recomandă ca fiind o fire introvertită, mai ales atunci când merge în vacanțe și este în afara zonei ei de confort.

Delia Matache s-a autodiagnosticat cu ADHD, concluzie la care a ajuns în baza mai multor simptome cu care se confruntă de ani buni. Artista spune că nu se poate odihni pe parcursul nopții și este o fire destul de activă, iar răbdarea nu este, nicidecum, punctul ei forte, scrie viva.ro

ikghwef

„Îmi place când mă agață serialele. Mi se pare că am mai multă viață, am ziua la dipoziție, în care fac ce vreau eu, și mai am ceva, mai am și nopatea. Eu mai fac ceva, eu nu dorm. Sufăr de ADHD. Trebuie să fac foarte multe chestii, altfel nu sunt împlinită sufletește. Trebuie să fac multe lucruri și mi se pare că timpul ăla petrecut la nani e pierdut. Și, atunci, încerc să prelungesc ziua și să mai fac ceva. Măcar dacă nu fac nimic, să mă uit la poveștile altora și să mă implic în niște chestii emoțional, gen film.

Eu știu sigur că am ADHD și nu m-am pus la niciun psihoterapeut. M-am autodiagnosticat. Sunt convinsă 100%. O să mă duc și o să obțin ștampilă, sau ce se dă. Nu e ca și cum îmi doresc să am, nu vreau să am, că nu mi se pare că sunt specială în niciun fel. Pur și simplu, știu că sunt agitată dintotdeauna, n-am răbdare să fac anumite lucruri. Nu pot să fac nimic din ce nu-mi place. Pot să fac doar lucruri care-mi plac', a spus Delia în podcastul „Aproximativ discuții'.

de6

Contrat aparențelor, Delia susține că este o persoană destul de introvertită, mai ales atunci când este în afara zonei ei de confort. Atunci când merge în vacanțe, artista recunoaște că nu îi este ușor să socializeze și evită discuțiile, lăsându-le în seama soțului ei, Răzvan.

„Tu poți să-ți imaginezi că aici, în fața ta, ai un om introvertit? Eu sunt cel mai introvertit extrovertit om pe care-l cunoști. În momentul în care părăsesc zona în care sunt cunoscută, zona geografică, comportamentul meu ar trebui să fie relaxat. În momentul în care trebuie să interacționez cu un om, oricine ar fi el, am o greutate.

ionn11-1

Nu vreau să fac asta. Nu pot să am niciun small-talk cu nimeni și nici nu-mi doresc. Odată, m-a vopsit o tipă la coafor, m-a vopsit verde și era o greșală, nu i-a ieșit, trebuia să fiu blondă. Am plecat verde brotac, nu verdele ăla care s-a purtat acum câțiva ani. M-a întrebat daca e okay și i-am zis că e okay. Aproape am plâns acasă, dar nu i-am spus o secundă că nu e okay', a mai spus artista.

ionn10-1



citeste și
SQL exec time = 0.76627802848816