Octombrie 11, 2023
Delia a șocat cu ultima apariție! Reacția fanilor, după ce s-a pozat cu țepi în cap: „Dracu mai doarme cu becul stins”
Delia a șocat cu ultima apariție! Frumoasa artistă are un stil cu totul aparte prin care reușește de multe ori să își uimească fanii. Pata de extravaganță o scoate mereu în evidență indiferent de ceea ce face. Are un stil colorat și nonconformist când vine vorba de modă, însă nu de multe ori o vedem cu un look obișnuit. De data asta însă s-a pozat... cu țepi în cap! Iată reacția fanilor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La 41 de ani, Delia arată absolut impecabil, iar modul în care alege să se afișeze poate stârni de multe ori critici și reacții din partea fanilor. Mulți îi apreciază calitățile vocale și cariera pe care și-a construit-o de-a lungul timpului însă când vine vorba de modul în care se îmbracă mulți fani aleg să spună pas. Recent și-a șocat din nou fanii cu o apariție ieșită din comun. Fotografia postată pe rețelele de socializare a stârnit un val de comentarii, multe dintre ele amuzante, semn că românii dau dovadă și ei de creativitate, scrie click.ro

Mai exact, Delia a postat o poză în care apare cu o piesă pe cap din care, pur și simplu, ies țepi. Poza are scopul de a anunța noul album pe care artista îl pregătește. În timp ce pe Instagram, comentariile au fost de apreciere, pe Facebook însă oamenii nu s-au abținut să arunce cu vorbe grele:

image 

„A luat-o pe căi gresite săraca!!”

„Delia tu ești o femeie frumoasă. Nu înțeleg de ce naiba pui pe tine atâtea gogomănii de zici ca ești necuratul.”

„Doamne iart-o că nu știe ce face!”

„Ferească Dumnezeu… acuma toți vă luati pe chestii satanice, ca ,,starurile lumii’’… lumea e tot mai pierdută pe zi ce trece, dacă și ăsta e look atunci înseamnă că am eu probleme mintale…”

„Unii ar spune că e costum de Halloween... Nu, nu băieți, așa se poartă ea zilnic.”

„Alta care și-a vandut sufletul...”

„Atunci când vrei să te aperi de țânțari”

„Te-ai tuns cu flexul, mai fată?”

„Lady Gaga de România.”

„Trebuie emisă o bancnotă cu efigia aceasta!!!”

„Și trandafiri au spini!”

„Noul scut anti-rachetă.”

„Cruela tu ești, tată?”

„Urât, mai ales că suntem un popor de creștini!”

„Dracu mai doarme cu becu' stins! Nu ne putem (...) de foame... dar ne vindem sufletele pe 5 lei! Să fii de (...), stimată doamnă!”

image

Se lasă sau nu afectată de critică?

Vedeta a mărturisit la un moment dat pentru Adevărul că nu o interesează ce spun ceilalți despre ea, așa că cel mai probabil a râs chiar și ea la mesajele transmise de urmăritori.

„De multe ori nu îmi pasă ce spun ceilalţi. Mai citesc comentariile pe social media de la postările mele şi le mai răspund celor care îmi scriu. Dar în rest, de atâta timp de când sunt artist, m-am obişnuit cu expunerea.

Nu spun, însă că e normal să fii criticat doar pentru că eşti persoană publică şi că ni se spune adesea să ne asumăm acest rol, acest statut. Da, ni-l asumăm ca artişti, ca performeri, dar nu ca oameni care trebuie să dea explicaţii şi să se justifice pentru orice lucru pe care îl fac”, a spus Delia pentru Adevărul. Așadar, că le place celorlalți sau nu, Delia face tot ce vrea.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84847474098206